2777
2789
عنوان

پسرم شبی یکی از دوستاش رو با سنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 75 پست

۴ سالشه کار خاصی نکرده شما باید بیشتر مراقب میبودی

حالا بغلش کن که ترسش بریزه خدایی نکرده زبونش بند نیاد

بعد که آروم شدین باهاش حرف بزن بگو اگه حرف منو گوش نکنی بقیه دعوات میکنن...

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
درسته. حالا ب سنگ زدن کار ندارم بحثش جدا.‌بچم باشگاه میرف میدبدم قشنگ بچه های تو اون الکی رد میشدن ی ...

پسر بچه ها کلا دنیای پر از هیجان و شیطنت های خاص دارن 

هفته نیست پسر من نیاد سرش رو نزده باشن جایی دوستاش امروز بالای ابروش کبود و ورم کرده بود گفتم دوست هستید تو بازی اتفاق میوفته باید سعی کنید مراقب باشید برخورد نداشته باشید حالا هستن تو کلاس یک سری ها تا بچه چیزی میشه والدین سریع میان دعوا و بچه رو میکشن کنار و داد و بیداد ...

من همیشه میگم به اولیا مدرسه بگو من که اونجا نیستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آروم باش گل پسرت کار خطرناکی کردهخدا رحمش کرد چشمش و کور نکردباهاش صحبت کنی تا متوجه ی اشتباهش بشهیه ...

آره خیلی باهاش صحبت کردم خودشم تا حالا چون همچین چیزی نشده بود هرچی میگفتم خطرناکه فکر میکرد شوخی میکنم 

خودشم خیلی ترسید گفت قول میدم هیچوقت همچین کاری نکنم

عزیزم پسرت خیلی کوچیکه،واقعا شاید نمی‌دونسته که چقدر کارش خطرناکه،بیشتر بهش محبت کن و سعی کن با آرامش و با افعال مثبت براش جا بندازی که مثلاً باید با بچه ها دوست باشی و باهاشون خوب بازی کنی،اگه به کسی سنگ پرت کنی سرش خون میاد بعد گریه میکنه،ازین مدل حرفا 

2805
درسته خودشم الان گفت قول میدم هیچوقت دیگه اذیت نکنم کسی رو نزنم مادر بچه هی می‌گفت پلیس بیاد گفت فقط ...

تو ذهن ناهوشیارش میمونه(ناخودآگاه)

به هیچ عنوان بچه رو نترسون 

اضطراب اجتماعی میگیره.

اون خانوم به حد کافی بچه تو دعوا کرد بچه خودش ترسیده از محیط به وجود آمده 

شما آرومش کن و بهش بگو اشکالی نداره .طبیعیه 

بچه‌ها زیاد از این کارها میکنن .

فقد قول بده تکرار نکنی چون ممکنه آسیب بزنی به دیگران

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

عزیزم پسرت خیلی کوچیکه،واقعا شاید نمی‌دونسته که چقدر کارش خطرناکه،بیشتر بهش محبت کن و سعی کن با آرام ...

آره چون هرچی بهش میگفتم فکر میکرد شوخی میکنم و سنگ حالت یه اسباب بازی داشت براش بار اول هم بود آخه 

شبی خودش خیلی می‌لرزید و ترسید گفت فقط بریم پیش بابام دیگه همچین کاری نمیکنم 

آره خیلی باهاش صحبت کردم خودشم تا حالا چون همچین چیزی نشده بود هرچی میگفتم خطرناکه فکر میکرد شوخی می ...

از دست این بچه ها 😅😅

خوبه که متوجه شده کارش بد بوده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

تو ذهن ناهوشیارش میمونه(ناخودآگاه)به هیچ عنوان بچه رو نترسون اضطراب اجتماعی میگیره.اون خانوم به حد ک ...

آره گفتم بهم قول بده و فردا هم با هم میریم پیشش عذر خواهی میکنم 

خییییلی خودش ترسید اولین بار بود همچین چیزی شد اونا هم از این بزرگتر بودن هی تحریکش میکردن می‌خندیدن

آهان

پس بگو

داشتم میگفتم لابد مشکلی بوده که همچین کاری بچه کرده!

پس اونا بهش خندیدن، مسخره کردن، تنها راه تلافی از جانب بچه شما سنگ زدن بوده! البته که کارش خطرناک بوده ولی بچه شما هم به این روش خواسته از خودش دفاع کنه.

من بودم جای شما، خودم دیگه دعواش نمیکردم چون فکر میکنه تنهاست و پشت نداره، همون ترس براش کافی بود. بجاش بهش حق میدادم از خودش دفاع کنه و تشویقش میکردم ولی گوش زد میکردم که این راهش نیست!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
پسر بچه ها کلا دنیای پر از هیجان و شیطنت های خاص دارن هفته نیست پسر من نیاد سرش رو نزده باشن جایی دو ...

بله دقیقا اون کار والدین واسه درگیری های ساده درست نیس‌  خصوصا سن پایین.‌ پسره من اصلا کسی رو نمیزدو‌ نمیزنه البته مدرسه نمیره دوستای باشگاهشو کلاساشو بیرونو‌منظورمه.  یکبار بازی چرخشی میکردن دست یکی رو گرفته بود میچرخیدن بعد طرف خورده بود زمین این اومد گف حالشو جا اوردم😂ما مادرا تا رفت از خنده مردیم. 

parasoo1989@

عزیزم هر وقت بچه تون

وسیله ی خطرناک دستش

گرفت سریع ازش بگیرش

ممکن به خودش هم آسیب بزنه

یکی از بچه ها فامیلمون 

سنگ دستش بود پرتش کرد هوا

اومد خورد تو صورت خودش

دماغش و لبش خونی شد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

۴ سالشه کار خاصی نکرده شما باید بیشتر مراقب میبودیحالا بغلش کن که ترسش بریزه خدایی نکرده زبونش بند ن ...

حالام میتونی بش بکی فردا یه هدیه واسه دوستش بخره بره معذرت خواهی که همسایه تون هم دیگه ناراحت نباشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ای ک پرخاشگری میکنه یا کمبود محبت داره.

یا داره از کسی تقلید میکنه

یا کنجکاوی داره

محبت زیااد و آموزش با مهربونی کمک کننده است

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

2810