2777
2789
عنوان

پسرم شبی یکی از دوستاش رو با سنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 75 پست

وقتی میبینین بچه داره بچه های دیگه رو اذیت میکنه نباید ازش چشم بردارین باید برین سایه به سایه ش نذارین بچه ای رو اذیت کنه

من ۲ تا دوست داشتم هرکدوم یه بچه داشتن

بچه یکیشون دائما دنبال فرصت بود اون یکی رو بزنه

اما این ۲ تا مادر مثل سایه کنار بچه هاشون بودن نمیذاشتن دعواشون شه

خیلی هم دوستای خوبی با هم بودن و اصلا هم دوستیشون ب هم نمیخورد چون مادر بچه پرخاشگر مثل سایه مواظب بچه ش بود

حتی یبار بچه پرخاشگره نزدیک شد اون یکی رو بزنه من ب اون یکی پناه دادم گفتم نترس نمیذارم بزنت مواظبتم

مادر بچه مظلومه ناراحت شد! گف ب بچه دوستم اینجوری نگو!

مادر اگ بخواد میتونه نذاره بچه ش دیگران رو اذیت نکنخ

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بچه خودم همش اصرار داشت تو ماشین جلو بشینه ولی این بهش گفتم دیگه عقب میشینه حتی اگه تند برم یا ...

بچه ها متفاوت هستند 

هیچ وقت نباید از افرادی ترسوندشون مثل پلیس دکتر دندون پزشک و ...

و درکی از قوانین و مقررات ندارن 

من جای این مامان گل بودم حتما با یک روانشناس کودک مشورت میکردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بهش بگو خدا ناراحت میشه مناسب سنش صحبت کن

باید متوجه خطای خودش بشه

بدون خشونت و درگیری.

آروم و منطقی با کودک صحبت کن 

مثلاعزیزم کسی دوست نداره کتک زدن رو سنگ زدن.

ممکنه سرش آسیب ببینه

حتی بهش یاد بده از اون بچه معذرت بخاد

بابت اشتباه بچتون هیچ وقت سرزنش نکنید اونا نیاز به اشتباه خطا و لغزش دارن چون کودکن مغزشون شکل نگرفته

خیلی مهمه ک فرصت اشتباه بدیم بهشون

پرخاش نکن اما قاطعانه باهاش حرف بزن واز بد بودن کارش مطلعش کن 

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

2805
این راهکار درستی نیست با احترام بچه چهارساله این چیزها رو متوجه نمیشه ...

درسته. حالا ب سنگ زدن کار ندارم بحثش جدا.‌

بچم باشگاه میرف میدبدم قشنگ بچه های تو اون الکی رد میشدن یدونه میزد بهم .‌ی دستی ی لگد کوچیکی بعد وایمیستادن نگاه میکردن ببین عکس العمل مقابل چی بود😄 یعنی یسری رفتارا خصوصا تو‌پسربچه ها از ی سنی هست.‌ 

parasoo1989@
کار بچم خیلیم دعواش کردم نمی‌دونم الان چه رفتاری داشته باشم بچم خودشم خیییلی گریه کرد ترسید

تورو خدا مواظب باش بع خدا دختر عموم سر همین سنگ زدن ۴ روز بیهوش بود 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزقزم سکوت کردی یا عذر خواهی؟

اون لحظه جو خراب بود سکوت کردم پسرمم خیلی شدید گریه میکرد 

خانومه هم مرتب حرف میزد به من

فردا میرم عذر خواهی میکنم 

وای اولین باره همچین اتفاقی افتاده برام خیلی ناراحتم خودم 

آروم باش گل پسرت کار خطرناکی کرده

خدا رحمش کرد چشمش و کور نکرد

باهاش صحبت کنی تا متوجه ی اشتباهش بشه

یه صدقه هم بده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بهش بگو ممکن بود اون بچه بلایی سرش بیاد و بلد پلیس ما رو می‌برد زندان قشنگ بترسونش

وای این چه راهکاریه میخوای اضطراب بگیره بچه

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
من دکتر روانشناسم با کلی کودک و نوجوان کار کردم بچه چهار ساله که این حرکت رو‌کنه قطعا پرخاشگری داره ...

منم بخاطر کارم ی دوران کارکردم و هیچ‌کدوم از مشاوره ها روانشانسا واسه این سن و بچه ای ک یکبار انجام داده همچین حرفی نزدن.

parasoo1989@
بهش بگو خدا ناراحت میشه مناسب سنش صحبت کنباید متوجه خطای خودش بشهبدون خشونت و درگیری.آروم و منطقی با ...

درسته 

خودشم الان گفت قول میدم هیچوقت دیگه اذیت نکنم کسی رو نزنم 

مادر بچه هی می‌گفت پلیس بیاد گفت فقط بگید پلیس نیاد 

🤭 یاد سنگ خوردن خودم افتادم.5 سالم بود.تو کوچه بچّه ها به هم سنگ می انداختن.من رفتم وسط ، دیدم یه سنگ داره میاد طرفم..اومد خورد به گوشه ی پیشونیم.خلاصه بردنم درمانگاه واسه بخیه و پانسمان 😬 الانم جاش مونده.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2810