2777
2789
عنوان

پسرم شبی یکی از دوستاش رو با سنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 75 پست
آهانپس بگوداشتم میگفتم لابد مشکلی بوده که همچین کاری بچه کرده!پس اونا بهش خندیدن، مسخره کردن، تنها ر ...

خیلیم دلم شبی برای پسرم سوخت 

اینقدر ترسیده بود زنه هم هرچی از دهنش در میومد گفت 

بله دقیقا اون کار والدین واسه درگیری های ساده درست نیس‌ خصوصا سن پایین.‌ پسره من اصلا کسی رو نمیزدو ...

دیروز یکی از مادر دوستاش اومده بود گفته بود با هم دوست باشید بعد ناراحت شده بود اومد پیش مامان یکی از دوستاش گفت بهش گفتم خانم محترم پسر شما منو اذیت میکنه هفته پیش میخواسته جیوه دماسنج بریزه تو دهنم هر روز منو میزنه بفرمایید برید خونه پسرتون به حرف گوش نمیده 🫠حالا کلاس چندم هست دوم ابتدایی !!! 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودم فردا میرم

اگه بچه رو‌مسخره کردن و طفلی از روی حق طلبی این کار رو کرده، لزومی نداره مجبورش کنی بره عذرخواهی کنه، چه برسه کادو هم با دست خودش یده، همین که شما برید یه عذرخواهی کوچیک کنین بسه، ( من بودم حتی نمسذاشتم بچه ام بفهمه من رفتم عذرخواهی).  ماشاالله مادر بچه روبرو خوب از خجالت بچه ۴ ساله درومده با « پلیس پلیس» کردنش!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خیلیم دلم شبی برای پسرم سوخت اینقدر ترسیده بود زنه هم هرچی از دهنش در میومد گفت

کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن بخون عزیزم نگران نباش تومادری و حق داری نگران بچت باشی .برای همه مادرا این چیزا پیش میاد حق داری خودت سرزنش کنی 

با یه سری تکنیک یادمیگیری ک چطور تو این جور مواقع برخورد کنی

پیج هلاکویی هم حتما دنبال کن

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

اره دوستن دوباره می‌خوان بازی کنن خوب نیس ناراحت باشه پسره ازش

ببین هم شما مامان خوب و فهمیده ای هستی 

هم بچه ت کوچیکه اصلا متوجه نشده ممکنه چه اتفاقی بیفته

فقط باید بیشتر مراقب باشی دیگه هم حال خودت را بد نکن خدا را شکر به هیر گذشت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اگه بچه رو‌مسخره کردن و طفلی از روی حق طلبی این کار رو کرده، لزومی نداره مجبورش کنی بره عذرخواهی کنه ...

خودم میرم 

برخوردشون که خیلی بد بود 

پسرم از ترس و گریه می‌لرزید منم گفتم حرفی بزنم بدتر میشه سکوت کردم 

ببین هم شما مامان خوب و فهمیده ای هستی هم بچه ت کوچیکه اصلا متوجه نشده ممکنه چه اتفاقی بیفتهفقط باید ...

دیگه فکر نکنم تا آخر عمرش سمت سنگ هم بره بس که شبی ترسید 

الهی😍

پسرم اینقدر ترسید داشت میمرد 

۲۳ سالمه اولین بار بود تو همچین موقعیتی قرار گرفتم

هم بخاطر کارش ناراحتم 

هم اینکه خودش اینقدر گریه کرد و ترسید 

پسرم اینقدر ترسید داشت میمرد ۲۳ سالمه اولین بار بود تو همچین موقعیتی قرار گرفتمهم بخاطر کارش ناراحتم ...

دیگه این اتفاق ها افتاد سریع بغلش کن که قهره نکنه خیلی خطرناکه

بش نمکم بده یه کم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2810