2777
2789
نه یه سری چیزا رو میتونی ببینی از ماورایی حتی..ببین نمی خوام واردش بشم اما درکل باز بودنش یه سری مشک ...

به سوالم جواب میدین لطفا؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

@قمار_باز_دلسلام عزیزم من چند بار دیشب سوال پرسیدم ولی پاسخ ندادید میشه لطفا الان پاسخ بدهید،ممنونم، ...

دیشب جوابتون دادم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد خویشتن داری کن ... یه خانومی هم مهران رو انگار ...

نمیدونم قبلا ازتون پرسیدم یا نه ولی میشه الان برام کارت بکشین لطفا؟

من کی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی 

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

دیشب جوابتون دادم

@قمارباز_دل   دیشب جواب ندادی عزیزم چون رفتید،اگر میدادید سوال نمیپرسیدم،لطفا جواب بدهید،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

جواب ندادی عزیزم چون رفتید،اگر میدادید سوال نمیپرسیدم،لطفا جواب بدهید،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت ...

از تو خوشش میاد بهت درخواست دوستی یا ازدواج هم میده یه چند وقت دیگه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خب منم بگو اینمهمه ریپلای کردم با چجور ادمی ازدواج میکنم کی هست چجور ازدواجی دارم

من فقط با بله و خیر میتونم بگم 

2810