نه یه سری چیزا رو میتونی ببینی از ماورایی حتی..ببین نمی خوام واردش بشم اما درکل باز بودنش یه سری مشک ...
به سوالم جواب میدین لطفا؟
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد خویشتن داری کن ... یه خانومی هم مهران رو انگار ...
نمیدونم قبلا ازتون پرسیدم یا نه ولی میشه الان برام کارت بکشین لطفا؟
من کی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی
اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
@قمارباز_دل   دیشب جواب ندادی عزیزم چون رفتید،اگر میدادید سوال نمیپرسیدم،لطفا جواب بدهید،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم