2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تو خوشش میاد بهت درخواست دوستی یا ازدواج هم میده یه چند وقت دیگه

@قمارباز_دل   مرسی عزیزم،بالاخره با آقای ج ازدواج دارم یا خیر؟چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغل آقای ج حس می کنید چیه؟مرسی گلم 

2805
جآن ما؟؟؟؟؟یعنی چه اتفاقی براشون میفته. چقدر عجیب اخهخب شهود هم یکم به چشم سوم ربط داره دیگه. نداره؟

اره چندین نفرو دیدم تو همین سایت به گفته خودشون البته..

منم واردش نشدم دیگه 

نه با شهودم یه سری چیزا رو میتونی ببینی یا بهت الهام شه اما چشم سوم متفاوته 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
نه یه سری چیزا رو میتونی ببینی از ماورایی حتی..ببین نمی خوام واردش بشم اما درکل باز بودنش یه سری مشک ...

میشه جواب منو بدی

خیلی سردرگمم این ایام فاطمه هم برات دعا میکنم مطمن باش

کنکورم خوب میشه؟

بگو بنظرت پشیمونه؟

طلاق میگیرم یا نه؟

تهش چی میشه چه اتفاقی میافته

خدا خیرت بده بگو بهم خیلی سردرگمم چیکار کنم از این حال درام

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

افراد زیادیم هستن البته تو همین سایت چشم سوم شون باز مونده اتفاقات بدی واسشون افتاده ..منم ترسیدم دی ...

میشه جواب منم بدی🥹فردا با شخص مورد نظرم دیدار داریم؟میشه ک همو ببینیم ایا؟

من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد خویشتن داری کن ... یه خانومی هم مهران رو انگار ...

مرسی گلییییی

ینی چی خویشتن داری کنم ؟

این اواخر چرا کم میاد ؟

دیگه راجب مون چیا افتاده ؟اگر ازدواج با این شخص یا شخص دیگه چند سال دیگه ؟

غلط کرده زنیکه خرررر شر به پا میکنماااا 😒😑😂

باشه سیوت کردم وقت کنم ذهنم آروم شه حتما جوابتو میدم الان خستس ذهنم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم ح ...

من چند سالگی ازدواج می کنم  

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
2810