2777
2789
مرسی گلیییییینی چی خویشتن داری کنم ؟این اواخر چرا کم میاد ؟دیگه راجب مون چیا افتاده ؟اگر ازدواج با ا ...

یعنی سعی کن پیشش محترم باشی  

گفتم دوست داره و ازدواج افتاده براتون 

وایسا برای این اواخر هم بگم انگار یه مرحله ی سخت و حساسی داره میگذرونه  یا یه کار قانونی یا اداری درگیره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یعنی سعی کن پیشش محترم باشی گفتم دوست داره و ازدواج افتاده براتون وایسا برای این اواخر هم بگم انگار ...

مرسی قربونت که وقت گذاشتی گلممم درست باشه یه شیرینی پیشم داریا 😍

واسه سوالتم تو ذهنم هست تمرکز کنم میگم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
مرسی قربونت که وقت گذاشتی گلممم درست باشه یه شیرینی پیشم داریا 😍واسه سوالتم تو ذهنم هست تمرکز کنم م ...

قربونت 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
از تو خوشش میاد بهت درخواست دوستی یا ازدواج هم میده یه چند وقت دیگه

@قمارباز_دل   مرسی عزیزم،بالاخره با آقای ج ازدواج دارم یا خیر؟چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغل آقای ج حس می کنید چیه؟مرسی گلم 

بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم ح ...

خب ما کی بهم برمیگردیم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

یعنی سعی کن پیشش محترم باشی گفتم دوست داره و ازدواج افتاده براتون وایسا برای این اواخر هم بگم انگار ...

جواب منم بدهتاپیک من بودا

کی بهم برمیگردیم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم ح ...

منم بگو قشنگم 

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟؟

کی میبنیمش؟ 

2810