برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من الان ی کاسه لوبیا سبز پختم بانمک و ابلیمو خوردم .تو اکسپلور میچرخیدم همش خوراکی خوشمزه بود ولی من شکست نخوردم خخخخ
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیزم من وزنم زیاده لامصبولی خب اصلا اندامم به وزنم نمیخوره اخهههقدم ۱۶۹ هست و وزنم ۸۰ و کلا کمرم با ...
اخه عزیزممممم رژیمت افتضاحههه تورو خدا نکن این کارو با خودت برو پیش متخصص تغذیه اگه هم ک خودت میخای رژیم بگیری اینطوری نگیرررر فقط داری به بدنت اسیب میزنی
درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن