2777
2789
عنوان

دلم یه وعده آزاد چیت تو رژیم میخاد🥲 ولی نمیتونم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 44 پست

کاش منم چاق بشم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
میخوام برم بمیرم ۱ ماه رژیم بودم ۲۰ روز فقط سیب زمینی پوره خوردم همش رعایت کردم کوفتم نخوردم با گشنگ ...

عزیزم چ رژیمیه اخه ب سلامتیت اسیب میزنی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عریزم فکر کن خوردیخب الان چیشد؟ چی موند جز عذاب وجدان؟

چیشد؟ اون طعم بهشتی چایی کیک حس کردم🥲

بی شوخی حق با شماس عدآب وجدان بعدش واقعا بد 

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
عزیزم چ رژیمیه اخه ب سلامتیت اسیب میزنی

عزیزم من وزنم زیاده لامصب

ولی خب اصلا اندامم به وزنم نمیخوره اخههه

قدم ۱۶۹ هست و وزنم ۸۰ و کلا کمرم باریکه ولی امان از باسن و رون

خسته شدم بابا باسن خیلی دارم 

۱۷ سالمه فقط گفتم تا عید بشم ۶۵

2805

من الان ی کاسه لوبیا سبز  پختم بانمک و ابلیمو خوردم  .تو اکسپلور می‌چرخیدم همش خوراکی خوشمزه بود ولی من شکست نخوردم خخخخ

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
فراا الهی شکر باشگاه دارم گفتم کلا فردا فقط ۱ دونه تخم مرغ با ۲ تا سیب زمینی بخورم پس فردا هم فقط کد ...

اشتباه میکنی دیگه

اینطور ب بدنت اسیب میزنی و استپ وزنی میگیری

این ب عنوان شوک در نظر بگیر

از فردام کالری بیار پایین تر پروتئین زیاد بخور

خودکشی نکن که

منم کالری شماری میکنم اتفاقاچون کالری اوردم پایین بیشتر سعی میکنم پروتئن مصرف کنم

چند کیلو بودی؟

چند کیلو شدی تو چه مدتی؟

من دلم میخوام تا یلدا ۵تا کم کنم بعد شب یلدا آزاد باشم بعدش باز پنج کیلو میمونه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
عزیزم من وزنم زیاده لامصبولی خب اصلا اندامم به وزنم نمیخوره اخهههقدم ۱۶۹ هست و وزنم ۸۰ و کلا کمرم با ...

اخه عزیزممممم رژیمت افتضاحههه تورو خدا نکن این کارو با خودت برو پیش متخصص تغذیه اگه هم ک خودت میخای رژیم بگیری اینطوری نگیرررر فقط داری به بدنت اسیب میزنی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اشتباه میکنی دیگهاینطور ب بدنت اسیب میزنی و استپ وزنی میگیریاین ب عنوان شوک در نظر بگیراز فردام کالر ...

😂😂😂😂

وای امشب با اینکه فقط داشتم میخوردم ولی بیشتر از ۷ قاشق برنج اصلا نتونستم بخورم ولی کباباش بزرگ بود 

من الان ی کاسه لوبیا سبز پختم بانمک و ابلیمو خوردم .تو اکسپلور می‌چرخیدم همش خوراکی خوشمزه بود ولی ...

تو اکسپلور منم هرچی خوردنی هست میاد🤣

وای دوست دارم فوحش بارون کنمشون

اخه عزیزممممم رژیمت افتضاحههه تورو خدا نکن این کارو با خودت برو پیش متخصص تغذیه اگه هم ک خودت میخای ...

عزیزم خیلی سایزی وزن کردم 

دکتر که رفتم بهم گفت روزی ۲۵۰۰ تا کالری بخور 

ولی خب خودم که زدم تو سایت باید ۱۴۰۰ تا بخورم نمیدونم دکتر چرا انقدر زیاد گفت

چند کیلو بودی؟چند کیلو شدی تو چه مدتی؟من دلم میخوام تا یلدا ۵تا کم کنم بعد شب یلدا آزاد باشم بعدش با ...

۶۵ بودم

الان ۵۷ کیلوم با قد ۱۶۰

من هدفم تا عیده اما یهو رژیم ول نکن برمیگرده ب ارامی کالری ها ببر بالا

2810