2777
2789
عنوان

امشب با فیلم کیمیا گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 89 پست
باید بخاطر وضعیت الانمون گریه کنیم که کشورمون بشدت داره عراقو ساپورت میکنه😏😏اونهمه خون ریخته شد اخ ...

دقیقا خیلی حرص دراره

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسمت سخت قضیه اینجاس که الان به اونا میگن برادر اخه چه برادری اگه خونیم برادر بودن دیگه نیستن تو‌اون زمون رهبر فلسیطن به عراقیا کمک میکرد گفته بود من قبل از اینکه مسلمان باشم عربم و همراه برادران عراقم بعد الان ما داریم خودمون پاره میکنیم واسه فلسطین ای خدااااا

عزیزم تو جنگ همه ی کشورا نگا کنی مردم عادی بی تقصیرن ، تقصیر حکومت هاست که جنگ میشه وگرنه مردم عادی ...

کوردستان هم خیلی خیلی شهید داد 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
2805
یه سوال میخواستم بپرسم الان شاه رفت بعد جنگ شد یعنی الان اگه شاه بود جنگ نمیشد ؟

معلوم نبود میدکنی چرا چون از یه طرف چون تمام منابع مملکت به تاراج دشمنا میرف دهنشون بسته میشد واز طرفی ممکن بود برای تقسیم ایران با هم جنگ کنن

تازه اونا چون دیدن ایران می خواد روی پای خودش وایسه براهمین از المان وانگلیس وامریکا به ازن صدام لعنتی مهمات میدادن تا شکستمون بده

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ولی من فک میکنم شروع کننده تمام جنگهاس

نه هیچ وقت ...

نه باج میده 

نه تو سَری میخوره 

نه جلو ظالم قد خم می‌کنه 

یعنی نباید بکنه 

به شدت استکبار ستیزه

اما متاسفانه بعضی مسئولین 

دوست دارن ذلیل باشن 

خوار بشن 

زور گوش کنن

بس دنیا پرستند ،

حاضرین دستشون پر از عسل کنند 

بکنن تو دهن شیر وگرگ و پلنگ 

فکر میکنند دستشون ماچ میکنند!!!!

نمیدونن ذات و خوی گرگ درندگیه.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم تو جنگ همه ی کشورا نگا کنی مردم عادی بی تقصیرن ، تقصیر حکومت هاست که جنگ میشه وگرنه مردم عادی ...

مگه میشه بدون همراهی مردم جنگ شروع کرد اونم اون زمون که بیشتر جنگ تو میدون و توسط ادما بود خودتونو گول نزنید اعراب خارج از ایران همیشه ما رو دشمن میدونن و ما هم همچنین

مگه میشه بدون همراهی مردم جنگ شروع کرد اونم اون زمون که بیشتر جنگ تو میدون و توسط ادما بود خودتونو گ ...

عزیزم وقتی زور یه حکومت بالا سر مردم باشه مجبورن 

صدام به هموطنا خودش هم رحم نکرد خیلی دیکتاتور بود اونا رو هم وحشیانه کشت... وقتی زور و اجبار و حکومت ظالم و دیکتاتور باشه مردم عادی چاره ای جز اطاعت ندارن... برای همه ی جنگا همین طور

چون جنگ برا مردم عادی منفعتی ندارع همش به نفع حکومتا میشه 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
قسمت سخت قضیه اینجاس که الان به اونا میگن برادر اخه چه برادری اگه خونیم برادر بودن دیگه نیستن تو‌اون ...

اصلا کاری به هیچ نگیر 

بگو ببینم از نظر شرعی مسلمانی ؟

پیامبر گفت اگر ندای استغاثه مسلمونی بشنوی و به فریادش نرسی ،خودت مسلمون ندون ..

یا این که همواره یار مظلوم و دشمن ظالم باشید .

به خدا اصلا فیلم هاش قابل دیدن نیست 

نیست 

نیست 

به شدت وحشتناک و غمگین 

آخه آواره چیه ؟؟؟؟

آواره تو هوای سرد 

که بدرد خودش مُرده

تو چادر 

گرسنه 

چادرش آتیش بدن 

بعد اون پسر دانشجو بلند بلند بگه یا الله 

و زنده زنده کباب بشه 

و آتیش قسمت قسمت بالا بیاد 🥹

اصلا قابل تصور نیست 

حالت تا چند روز بد میشه وقتی میبینی 

از اشتها و ...میفتی.

الان همه دنیا دارن بر علیه اسراییل شعار میدن

دستگیر میشن 

زندانی میشن 

اما بازم از حق واضح دفاع میکنند ..

بعد بعضی از مسلمونای خودمون ...!!!!!

بعد الان مرز ما لبنان 

یعنی اگر جلو بیان و جلوشون نگیریم به ما میرسن 

در واقع هدف اصلی شون ما هستیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قسمت سخت قضیه اینجاس که الان به اونا میگن برادر اخه چه برادری اگه خونیم برادر بودن دیگه نیستن تو‌اون ...

🤦‍♀️😲 عزیزم اولا یاسر عرفات اشتباهات زیادی داشت ونباید به خاطر یه نفر یه ملت رو نقصر بدونیم 

یکی از اشتباهاتشم دست دوستی با اسرایئلی بود که به غلط کردن افتاد

دوما این مردم بیچاره فلسطین اگر نبودن همین اسرائیلی الان با ایران جنگ میکرد خود نتانیاهو هم گف بعد فلسطین نوبت ایرانه 

پس اینقدر خود خواه نباشیم

دوما پس انسانیتتون کجا رفته شما بین اوار زایمان نکردید شما بچه تازه متولد شدتون زیر موشک های امریکا نمرد شما همسری که تازه باهاش ازدواج کردید رو بعد ۳روز ازدست ندادید 

درواقع اونا دارن از اسلام و از ایران دفاع میکنند وگر نه کل مردم فلسطین حامی ایرانن 

اینو همه هم میدونن لطفا کمی دقت کنید تحقیق کنید بعد بهزبون بیارید

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2810