2777
2789
عنوان

کاش میشد مادرشوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست
چه مسخره یه بار برا همیشه این جریان تموم کن یعنی که چی میمونه پیش تو چند وقت دیگه بچت بدنیا میاد اون ...

نمیدونمممم دوماهه اومده نمیتونم بهش بگم بالا چشمت ابرو..انقدر این بشر پروهه و دست میبره تو وسیله هام

خدایا شکرت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم ماموریت میره..اصلا راحت نیستم هرشب گریه میکنم نمیتونم ب شوهرم بگم جنگ ب پا میکنه😭😭😭😭😭

جنگ‌اول به از صلح آخر

تموم کن دیگه

دعوا راه بنداز

چند وقت باهات مخالفت می کنه ولی دم برادره چیده میشه

تا اینجا هم خانومی کردی

به حکمتش دل بسپار😊
نمیدونمممم دوماهه اومده نمیتونم بهش بگم بالا چشمت ابرو..انقدر این بشر پروهه و دست میبره تو وسیله هام

بچه این سنی خانواده خودشم به زور کنار میان چرا باید وبال شما باشه

2805
شوهرت چیزیم داره بگه؟ مادرشوهرت وقتی بچه پس مینداخت فکر درس خوندشم میکرد. خیلی اشتباه کردی قبول کردی ...

میگم ک بخدا اگ ازم نظر خواستن..بهم زنگ زد گفتم من شاغلم گفت طوری نی بچه من نون و ماستم میخوره حالا بیاببینش ..تا دیر مرغ میپزم میگ مرغ نداریم؟

خدایا شکرت.

دوست منم همچی شرایطی داره دوره دبیرستان کلا برادر شوهر پیششه امسال سال اخرشه خدا کنه قبول بشه تا این بنده خدا راحت بشه خیلی شرایطش سخته

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
جنگ‌اول به از صلح آخرتموم کن دیگهدعوا راه بندازچند وقت باهات مخالفت می کنه ولی دم برادره چیده میشهتا ...

کی قدر بدونه..اره تنها راهش دعواست چون خیلیم گوشزد زدم فایده نداره..پاکت سیگاراشو له کردم میگ حالا پولشو بده

خدایا شکرت.
خودش خونه نداره؟ چرا پیش مادرش نرفته؟ والا خوب تحمل دارید

نه بابا زنش خونه و طلا و وسایل و همرو برد به جای مهریه 

مادرشوهرم اینا چون روستان گف بیاد اینجا معتاد میشه 😬پیش شما باشه

والا فکر نمی‌کردیم اینقدر طولانی بکشه دیگه بریدم میخام همین روزا با پدر شوهرم صحبت کنم

S❤️M
میگم ک بخدا اگ ازم نظر خواستن..بهم زنگ زد گفتم من شاغلم گفت طوری نی بچه من نون و ماستم میخوره حالا ب ...

همین فردا زنگ بزن مادرشوهرت بگو من تا الانم اشتیاه کردم بچتون تو سن بدیه دیگه یک روزم تحملش نمیکنم

همین فردا زنگ بزن مادرشوهرت بگو من تا الانم اشتیاه کردم بچتون تو سن بدیه دیگه یک روزم تحملش نمیکنم

اونوخت شوهرمو چیکار کنم تاپیکای یبلمو بخون..یبار بهش گفتم کارای داداششو زد سرشو شکوند منم کور کرد

خدایا شکرت.
2810