2777
2789
عنوان

کاش میشد مادرشوهرمو خفه کنم

555 بازدید | 59 پست

داستان از این قراره من دوسال ازدواج کردم الانم ک باردارم۳ماهه)و اینک شاغلم هستم..برادرشوهر ۱۶سالم با امسال دوساله پیش من درس میخونه چون خونشون روستاست..این بشر به حدی بی نظمه ک هروز از دستش کلی حرص میخورم(تاپیکای قبلم هست)مادرشوهزم بدون اینک از من نظر بخاد یا اینک میدونست بدم میاد پسرش بیاد پیشم فرستاده پیش من.من ناخودآگاه از مادرشوهرم متنفر شدم این بشر حتی نمیپرسه پسرم اذیت میکنه یا ن؟بخدا خسته شدم سرم درد میکرد ب برادرشوهرم میگم آهنگتو کم کن توروقران نمیدونم تو دهنی چی بهم گفت..سیگار میکشه خشتکشو جم نمیکنه همش کثیف کاری میکنه..قالیامو دوماهه شستم فقط بیا ببینشون..تو خونم آرامش ندارم.مادرشوهرم مغز شوهرمو شستشو داده..توروخدا بگید من باید عذاب وجدان بگیرم ک دلم نمیخاد برادرشوهرم پیشم بمونه و با رفتارم بهش میفهمونم؟

خدایا شکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
وای چقدر سخته شرایطت ، برادر شوهرت اونجاس چطوری راحتی ؟ چطوری با شوهرت خلوت میکنی؟

شوهرم ماموریت میره..اصلا راحت نیستم هرشب گریه میکنم نمیتونم ب شوهرم بگم جنگ ب پا میکنه😭😭😭😭😭

خدایا شکرت.
چرا داره اینو آوردن ک کمک مادرش بده کمتر هزینه کنه

چه مسخره یه بار برا همیشه این جریان تموم کن یعنی که چی میمونه پیش تو چند وقت دیگه بچت بدنیا میاد اون موقعه چیکار میکنه؟بازم میمونه

شرایطتون خیلی سخته ؟دیگه خواهر یا برادر ندارن که خونه اونا هم بره؟کاش میرفت خوابگاه

ن شوهرم داداش بزرگتره..نمیفرستن بره خوابگاه..میدونستن من بدم میاد بیاد پیشم با این حال بازم فرستادن

خدایا شکرت.
2810