2777
2789
پزشکی هم دانشگاه ازاد هستمشکل شما اینه که فکر میکنین همه دکترا خیلی درس خوندن و حتما باسوادنمهندس با ...

دانشگاه آزاد هم رتبه میخواد نه که بدون‌کنکور سرتو‌بندازی بری بشینی

اره دکترا پول پرستن ولی مریم جونی که برات با ۸ میلیون مش می‌زاره خیلی معصوم و مهربونه😂

ما مثل شما نیستیم فقط برای پزشک ها استثنا قائل بشیم هرجایی برای هرکاری برم اول برام اخلاق و سواد مهمه . حتی پیش همون مریم جون 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا غیر از مسله تشخیص اخلاق درست هم ندارند پارسال سر مشکلم به پزشک خوبی مراجعه کردم که تشخیص درستی هم داشت البته تشخیص واضح بود اما چند جلسه خواست ازم تست های بینایی مختلف انجام بدم و متوجه پنیک و اضطراب من بود بع علاوه که من بینایی یک چشممو از دست داده بودم و حالم واقعا بد بود

هرچی بهش گفتم دکتر چیه چیه اخر با حالت داد و بی ادبی برگشت گفت سوال مضخرف نپرس برو دو روز دیگه بیا با یک حالت بد و تند

خوب چنین ادم‌گوهی معلومه که باید فحشش داد و بد رفتار کرد باش 

چرا باید احترام بزارم به چنین ادمی؟

داخل ایران حتی اگر خطای پزشکی رو اثبات هم کنید باز هم خطاکار خود بیمار و خانواده بیمار هستند چون ریا ...

با بند آخر حرفتون بسیار موافقم ...

خیلی از دارو های مورد تایید هم نیست حتی ولی تولید شد تا خواب ازمایشاتشون رو‌از روی جون مردم بگیرن

2805
زخم نخورده باشی متوجه نمیشی ! حرفای منم بخاطر باد داخل سرشما بود نه موضوع تاپیک . خود من دوتا از عزی ...

زخم چی؟ 

مطمئنین خطای پزشکی بوده؟ همین‌امروز تو‌بیمارستان دکتر اوردر داده‌بود بیمار به هیچ عنوان هیچی‌نخورره بعد بیمار آب خورده بود فوت شد اونم‌میگفت پزشکا بی سوادن الانم قضاوت با شما 

همه چیزایی که میگن خطای پزشکی پشتش هزار تا ماجرا هس

شمام بهتره در خفا از خدا طلب درمان کنین و به پزشکای مغرور مراجعه نکنین

مطمئن باش بیشتر از اینکه دکترا کسیو درمان کرده باشن دعا آدمارو درمان کرده والا با این وضعیته دارو و تجهیزات دکترا چکار میتونن بکنن!مگه پزشکی به جز حفظ کردنه دارو و علائم مریضیه!دارو نباشه تجهیزات نباشه دکتر چکار میتونه بکنه تو دوره کردنا این همه آدم مردن دکترا چکار تونستن بکنن!

زخم چی؟ مطمئنین خطای پزشکی بوده؟ همین‌امروز تو‌بیمارستان دکتر اوردر داده‌بود بیمار به هیچ عنوان هیچی ...

بله خطای پزشکی بوده 

پزشکی که نمیدونه چه دارویی برای چه بیماری استفاده کنه بی سواد هست !

خدا لعنت کنه پرستارا رو که فقط به فکر لوندی و غیبت هستن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بله خطای پزشکی بوده پزشکی که نمیدونه چه دارویی برای چه بیماری استفاده کنه بی سواد هست !

مریضی که شرح حال درست نده و اسم داروهاشو‌ندونه بیماری زمینه ای شو‌نگه پرهیز هارو رعایت نکنه خطای پزشکی نیس

مریضی که شرح حال درست نده و اسم داروهاشو‌ندونه بیماری زمینه ای شو‌نگه پرهیز هارو رعایت نکنه خطای پزش ...

جون تک تک کتاب های درستیت خانم دکتر دیگه منو ریپ نزن .

واقعا برام مسخره هست این حجم از تعصب بیخودت . 

انگار اونجا بودی و شرایط رو دیدی . 

انشالله که کسی رو به کشتن ندی هیچوقت ؛ موفق باشی

2810