2777
2789
اگر قرار بود همه توانایی های یکسان داشته باشند که دنیا جای بیخودی میشد . دانشجوی پزشکی چیزی از برق م ...

پزشکی رو‌بزرگ نمیکنیم خودش بزرگ هست چون جون مردم بهش وصله ولی متاسفانه مردم خیلی بی لطفی میکنن ولی همین که آب بینیشون بیاد اولین ادمی که میرن پیشش دکتره ‌‌..

ببخشید چطور خطا جایزه توهین جایز نیست؟ شما میفرمایید چون‌ صرفا پزشک هستن نباید توهین کرد؟مثلا من مهن ...

شما خطای پزشکی رو با خطای مهندسی اصلا مقایسه نکن ،بدن انسان پیچیدگی خودش رو داره و تصمیم های لحظه ای و اورژانسی باید گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشک اون‌همه درس نخونده که یه ادم سیکل بیاد بگه پزشک بیسواد

اون آدم سیکل اگر فرزندش رو بخاطر خطای پزشک از دست بده حق داره بگه 

اون آدم اگر کارگر باشه ولی پزشک بخاطر منافع خودش دارویی که نیاز نیست یا وقتی نیاز به بستری نیست تجویز می‌کنه حق داره بگه . 

به پزشکی که بی مسولیت هست حق داره بگه .

پزشکی همش درس خون ن نیست باید حین گذراندن مقطع تحصیلی در این رشته وجدان رو هم ارتقا داد .

2805
همه جای دنیا خطای کادر درمان هست ، اما کسی حق توهین نداره

برعکس تو ایران کادره درمان راحت هستن اصلا تو کانادا و آمریکا و اروپا چرا کادر درمان ضعیفه!چون اصلا شغله تاپ و بالایی نیس و سریع با پنج تا شکایت پروانه طبابت باطل میشه الان خیلیا سهمیه ای پزشکی میارن همچین شاخه غولی نشکوندن باباشون رفته جبهه اینا هم به نون و نوایی رسیدن 

شما خطای پزشکی رو با خطای مهندسی اصلا مقایسه نکن ،بدن انسان پیچیدگی خودش رو داره و تصمیم های لحظه ای ...

اتفاقا همونطور که مهندس با جون انسان سرکار داره همون اندازه هم پزشک داره این حرفتون نشونه تعصب بی جا هست 

شما خطای پزشکی رو با خطای مهندسی اصلا مقایسه نکن ،بدن انسان پیچیدگی خودش رو داره و تصمیم های لحظه ای ...

متاسفم برات که سلامتی و جون خودت و بقیه برات مهم نیست

ما کاراموزی میرفتیم کارخونه نمی زاشتن حتی دست بزنیم به چیزی . چون میلیاردی پولشه

اما بیمارستان دولتی رو ببین ....

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

عزیزم فقط مربوط به کادر درمان نیست. ما وکیل هستیم. هر هفته خبر می شنویم که یه وکیلی رو توی فلان شهر ...

آفرین عزیزم 

دقیقا خیلی دارند به وکلا و کادر درمان و نیروهای انتظامی حمله میکنن ، کسایی که اصلا بلد نیستند

کل مردم جهان فقط سیکل دارن ؟ به جز پزشک ؟

نگفتم همه ولی اینکه بیای بگی پزشک بیسواد خیلی غلطه به دیگران احترام بزارین تا اونام‌ بهتون احترام بزارن این همه خبر هست که مردم عادی رفتن پزشکارو کشتن همین تازگی هم دکتر یاسوجی واقعا مردم ایران بی لیاقتن

نگفتم همه ولی اینکه بیای بگی پزشک بیسواد خیلی غلطه به دیگران احترام بزارین تا اونام‌ بهتون احترام بز ...

شما جز مردم ایران نیستین ؟

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

2810