2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

18 بازدید | 4 پست

نامزدم اصلا درباره ی مسائل کاری اش با من حرف نمیزنه مثلا من دوست دارم درکنار حرف های زورمره و...از کارش هم برام بگه اما نمیگه مثلا بابام به مامانم میگفت اتفاق هایی که افتاده تو محل کارش و همکار هاش مامانم هم به بابام می گفت اما نامزد من نمی گه چجوری بهش بگم بگو😅 یه مقدار هم درون گرا هست خودش میگه دوست دارم تو حرف بزنی من گوش بدم منم دوست دارم اونم تعریف کنه اما نمی کنه

منم درون گرام. خیلی از روزمره نمیگیم کلا.

منم برون گرا هستم دوست دارم حرف بزنم باهاش اونم با من حرف بزنه اما اون اکثرا واکنش اش یا سرش رو تکون میده به معنای فهمیدم یا تایید یا مییگه خب و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برون گرا هستم دوست دارم حرف بزنم باهاش اونم با من حرف بزنه اما اون اکثرا واکنش اش یا سرش رو تکون ...

من اون آقا رو نمیشناسم ولی خود من خیلی واسم جالب نیس بدونم یکی در طول روز کجا رفته کی چیکار کرده کی چیکار نکرده مگر اینکه چیز باحالی باشه یا مثلا خودم بپرسم یا بخوام بدونم.

بقیه درونگرا هارو نمیدونم ولی منم وقتی کسی واسم تعریف میکنه فقط تایید میکنم

2805
من اون آقا رو نمیشناسم ولی خود من خیلی واسم جالب نیس بدونم یکی در طول روز کجا رفته کی چیکار کرده کی ...

من دوست دارم اون روز اش رو برام تعریف کنه چیکار کرده و..

اما خب تعریف نمی کنه زیاد میگه چیز خاصی اتفاق نیافتاده که بگم