2777
2789

والا اینجا هر روز به معلم ها توهین میشه 

واقعا آنقدر طلبکارانه از معلم ها حرف میزنند که انگار مسبب همه مشکلاتشون ابن قشر بوده 

شما حالا با یه بار بد گفتن از کادر درمان آنقدر اذیت نشو 

اینجا خیلی عادیه 

مردم ایران فقط یه جمله بلدن پزشک بی سواد پزشک سهمیه ای 

بعد خودشون حتی نمیتونن یکی از درسای پزشکی رو پاس کنن حتی نمیتونن اصطلاحاتشو رو خوانی کنن فقط حرف چرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم یک کلمه کلی ست 

و تاپیک ست 

دلیلی ندارد یک سری که سر و صدا دارند و صداهاشون بلنده فرض بذاری اینکه همه مردم این جورند 

همون بقیه مردمی که ارومند و احترام می‌گذارند 

و چون چیزی نمی گند نیستند 

هستند 

ولی فقط صداهای بلند حواس ها رو پرت می کنه

2805

عزیزم فقط مربوط به کادر درمان نیست. ما وکیل هستیم. هر هفته خبر می شنویم که یه وکیلی رو توی فلان شهر با اسلحه زدن بعد که کامنت رو می خونی می بینی چقدر بد گفتن در موردش که آره حقش بوده، پول مفت خورده، فلانه و... 

درست نیست اصلا.. همه مثل هم نیستن و جرا از این حرفا هنوز یاد نگرفتیم که توی موضوعی که توی اون تخصص نداریم قضاوت نکنیم‌‌ .. 

من خودم قبل از درمان در مورد پزشک و بیمارستانی که می خوام برم خیلی خیلی تحقیق می کنم اما وقتی رفتم دیگه میگم اول خدا بعد این پزشک و پرستارها ... دیگه قضاوتشون نمی کنم.‌‌.. بهشون اعتماد می کنم‌ 

مگه کادر درمان مردم غیره عادی هستن!؟خب بگن همه جا خوب هست بدم هست دکتره باسواد داریم بی سوادم زیاد داریم اینکه غیرتی شدن نداره خوده کادر درمان هم پشت سره هم حرف میزنن همه جا همه جور آدمی هست کی گفته قراره به دکتر یا پرستار همه احترام بذارن اونا اومدن برا خدمت کردن خوب خدمت کنن احترام نصیبشون میشه

همین طور که نصف پزشک ها و پرستارها عالین نصف دیگه عقده ای بیسوادن 

پدر خودمم پزشک بودن پس کارد نگیرین 

بیسوادی همین به اصطلاح پزشکا که قد بز هم نمیفهمن باعث شد crp دخترم از ۷به ۱۰۶ برسه و شما که کادر درمانی میدونی چقدر خطرناکه و ۱۰ روز تو اوج کرونا بستری بشه

همه جای دنیا خطای کادر درمان هست ، اما کسی حق توهین نداره

ببخشید چطور خطا جایزه توهین جایز نیست؟ شما میفرمایید چون‌ صرفا پزشک هستن نباید توهین کرد؟

مثلا من مهندسم بزنم خونه نابود بسازم پس فردا اوار شه رو سر مردم بگم خطا هست اما چون مهندسم درس خوندم و زحمت کشیدم توهین نباید کرد؟

همه جای دنیا خطای کادر درمان هست ، اما کسی حق توهین نداره

واقعا اگه برای عزیزت اتفاق بیفته میگی خطای کادر درمان ؟

خدانکنه برا کسی اتفاق...

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

مردم ایران فقط یه جمله بلدن پزشک بی سواد پزشک سهمیه ای بعد خودشون حتی نمیتونن یکی از درسای پزشکی رو ...

اگر قرار بود همه توانایی های یکسان داشته باشند که دنیا جای بیخودی میشد . 

دانشجوی پزشکی چیزی از برق متوجه میشه ؟ 

دانشجوی پرستاری می‌تونه برنامه بنویسه و کد بزنه؟ 

پزشکی رو بزرگ نکنید .

اگر قرار بود همه توانایی های یکسان داشته باشند که دنیا جای بیخودی میشد . دانشجوی پزشکی چیزی از برق م ...

پزشک اون‌همه درس نخونده که یه ادم سیکل بیاد بگه پزشک بیسواد 

2810