2777
2789
واااااای چراااامگه چیکار کردن این نامردا؟؟؟نهههه من میخوام اهل چاد باشم

😂😂😂برو عقبتر

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

اینارو ب شماها گفتن فقط دیگه پیشرفتشونو نمیگن رفاه شون و...انگار اینجا کم تاپیک صیغه ساعتی و خیانت و ...

تو عربستان اینا رسمه‌ اینا قانونه

ولی تو ایران مردای باوفا و متعهد هست هنوزم زیاد

پیشرفتش چه به درد میخوره وقتی........؟ من نمیگم بده ولی نباید بگی از رگ و ریشه‌ م متنفرم

از مشکلات کشورت بدت میاد نباید بگی از رگ و خونم بدم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از اشناهای ما میره فرانسه اونجا پول فرانسه رو نداره ریال میده و جالب اینجاست فروشنده فرانسویم بق ...

اره بابا ریال بارزش ترین بوده اون‌د‌وره میدونی قرار بود تا سال ۶۳ ایران ابر قدرتمندترین کشور بشه تو خاورمیانه خدا روس و انگلیس رو نابود کنه روس بزرگ‌ترین دشمن ایران بوده و هست مخصوصا اون ملکه نحسش ک گور بگور شد

شما که ادعا داری و دوست داری اصلاح بشن برای کشورت چیکار کردی؟

هیچکاری و دلیلیم نمیبینم خودمو صرف کنم برای ایران.اون همه جوون 1401 و ابان 98 و جنگ تحمیلی مردم هیچی نشد با حرکن من یدونم فقط خودم نابود میشن وگرنه ایران تغییر نمیکنه چون ویرانه.درضمن من هنوز سنم کمه برم دانشگاه باز بالاخره کاری برای ایران کردم درهرصورت چه بخوام چه نخوام سودم واسه این مملکت و نیروی کار مخصوصا منی که میخوام برم پزشکی

2805
منظورت عربه ایرانه یا عرب کشور عربی

عرب های ایران که ایرانی ان 

خیلی هم با فرهنگ و تمیز هستن. زن براشون تاج سره

خیلی دیدم عزیزم. از جنوب و خوزستان

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
تو این وادیا نیستم

وادی مادی نمیخواد

نگاهشون و محبتشون داد میزنه چی میخوان ازت منظورشون چیه پیشنهاد هم میدن زن دارن پشت زن فقط میخوان زاد و ولد کنن فقط میخوان لذت ببرن

دیدی عزیزم یه ویژگی بد دیدی گردن نمیگیری؟

اره بابا ریال بارزش ترین بوده اون‌د‌وره میدونی قرار بود تا سال ۶۳ ایران ابر قدرتمندترین کشور بشه تو ...

تخم حروم ترین کشورا در تاریخ ایران حتی الان روسیه و انگلیس بودن و هستن

عرب واااای ،مدام زن مبگیرن ،دوستم رعته بود عربستان میگف مرداسون پیرهن بلند بدون زیرپوش صحبت ۲۰سال پ ...

همش فکرتون به.... عرباس😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

نریمم کاری ازمون برمیاد مگه عزیزم؟؟حداقل بچه هامون نجات بدیم

آخه رفتنم سخته تا بخوایم پول رفتنو جور کنیم باید فکر کفنمون باشیم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
عرب واااای ،مدام زن مبگیرن ،دوستم رعته بود عربستان میگف مرداسون پیرهن بلند بدون زیرپوش صحبت ۲۰سال پ ...

اینا رو به همین خانم بگی انگار یا خوشش میاد یا اینکه یه ویژگی بد میبینه میگه تو این وادیا‌ نیست

وادی مادی نمیخوادنگاهشون و محبتشون داد میزنه چی میخوان ازت منظورشون چیه پیشنهاد هم میدن زن دارن پشت ...

تک بعدی فکر میکنین

2810