2777
2789
تا حالا رفتی عربستان حشر و نشر داشتی با مردمش.ببین نگاه به تبلیغات نکن .زن برای اونا موجود بی ارزش ی ...

بازم دوست داشتم عرب عربستانی بودم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

نگوووو من ک وقتی کلیپاشونو‌میبینم خون‌جیگر‌میشم اصلااا خیلی دوره خوبی بوده حالا ن فقط کلیپاشونو پدرب ...

باورم نمیشه اینقدر پسرفت کرده باشیم...عملا از 100 رسیدیم به صفررر زیر صفرر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو دوست داشته باش گل ،زیمباوه هم شد کشور آخه

پس کاش اهل چکسلواکی بودم

نمیدونم مزیتش چیه اما اسمش قشنگه😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
کدوم ساختنهنوز امید به ساختن داریبیدار شو بچه جان اینجا دیگه ساختنی نیست هنوز کوچیکی شونرده هفده سال ...

ایران وطنته!

من نامرد نیستم که اینجا بمونم و زندگی کنم و وقتی دستم به دهنم رسید مادرم ایران رو ول کنم و برم!

2805
عزیزم اونها مسلمان هستن. و رابطه جنسی خلاف شرع ندارناین دختر فا حشه های دبی پس چطوری رابطه دارن؟ با ...

بت هستن که انقد ازشون بدتون میاد بهتون فشار اومده

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
کدوم ساختنهنوز امید به ساختن داریبیدار شو بچه جان اینجا دیگه ساختنی نیست هنوز کوچیکی شونرده هفده سال ...

اره واقعا منم پسرخالم قرارع بره خانواده گفتند اگه خوب بود. اوضاع دو سال دیگ منم میرم بخدا که اینجا هر روز داره اوضاع بدتر میشه ولی برعکس اونجا داره اوضاع بهتر میشه هرروز اینده ای نیست اینجا 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خائن بی عقلایی مثل شماان،شماها هم شریکین تو حنایتایی که در حقمون میشن

العقل ما عبد به الرحمن...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اولین دست نوشته عدالت اجتماعی رو نوشته ،الانم همون در موزه امریکا نگهداری میشه

بله بله درسته

یادم اومد

اولین منشور حقوق بشر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من حاضرم در ایران باشم و مشکل اقتصادی داشته باشیماما عرب خلیج فارس نباشم که با دست احشا گوسفند رو در ...

منظورت عربه ایرانه یا عرب کشور عربی

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
پس کاش اهل چکسلواکی بودمنمیدونم مزیتش چیه اما اسمش قشنگه😂😂😂

بخاطر اسم این کشور الان تاپیک میترکه😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

اینکه بابای مجهول الهویه شما چی می‌گه برای من هیچ تفاوتی ایجاد نمی‌کنه...و کسی که بجای ترغیب به تلاش ...

خاعن؟؟شما ملیجک درباری 

دلقک ناصرالدین شاه همچون شما بود 

مردی که از شش صبح تا بوق سگ پشت سیستم نشسته تندتند عین پیردخترهای پشت پستو ها تایپ می‌کنه و عرضه سرکار. رفتنم نداره پدرت اگر می‌تونست تربیت مردان بهت می‌داد نه عین پیرزنان باورت بیاره بی عار و پرمدعا

دیگه به قد کافی بهت شمردم برو هضم اش کن 

دیگه جواب نمیدم 

خاله زنک عمو مردک 

نگوووو من ک وقتی کلیپاشونو‌میبینم خون‌جیگر‌میشم اصلااا خیلی دوره خوبی بوده حالا ن فقط کلیپاشونو پدرب ...

یکی از اشناهای ما میره فرانسه اونجا پول فرانسه رو نداره ریال میده و جالب اینجاست فروشنده فرانسویم بقیه پولشو به ریال میده...دیگه فکر کن ریال چقدر ارزشمند بوده

2810