2777
2789
مثلا ما داریم اون چیزایی که آمریکا و شهروندانش دارن؟؟؟خشونت اینجا نیست؟؟

خشونت رو تا جی معنا کنی.

ی نگاه بنداز ب تاریخ  سالهاست امریکا  از افریقا گرفته تا زاپن و هزار جای دنیا همیسه در حال جنگ بوده. وضعیت الان خاورمیانه هم ۹۰ درصدس از امریکا بلند میشه. 

من ایران رو مثال نزدم. گفتم جاهای دیگه.

البته بگم ایران ی قدمت داره ک امدیکا نداره

ایران پزشکهای حاذق  زیاد داره ک امریکا نداره.  ن تنها امریکا حتی خیلی جاهای دیگه .

اینو دیدم و شنیدم ک میگما. سیستم پزشکی  کشور خودمون اگه ضعیف بود این رو ننگ میدونستیم برای کشورمون‌

اما هیج وقت کسی نگفت  این ی ننگ هست برای ابر قدرتی پثل امریکا

اگه ایران هیچی نداشت انقدر تو چشم همین امریکای نبود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جمله اخرتو متوجه نشدم

هیچی!

میگم حیف نژاد آریایی و خون کوروش که تو رگاته

ای کاش نوه و فرزندای‌ محمد بن سلمان بودی تو عربستان با شترا و بیابون‌ ربع‌الخالیش‌ حال میکردی

اطرافم مهاجرت کردن هشتاد درصد راضی آن اینجا چند درصد راضی ایم؟به خودمون که نمی‌تونیم دروغ بگیم

باشه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
هیچی!میگم حیف نژاد آریایی و خون کوروش که تو رگاتهای کاش نوه و فرزندای‌ محمد بن سلمان بودی تو عربستان ...

نظرم برام ارزشمنده

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

خشونت رو تا جی معنا کنی. ی نگاه بنداز ب تاریخ سالهاست امریکا از افریقا گرفته تا زاپن و هزار جای دن ...

می‌دونی پارسال و امسال چندتا پزشک و پرستار مهاجرت کردن

می‌دونی تا پنج سال آینده چندتا دیگشون میرن

چرامیرن؟؟؟

به تاریخ کوروش بزرگ اتکا می‌کنی دیگه.؟کوروش می‌خواست مردمش تو این وضع باشن؟؟؟

بزن رو نقشه کیف می‌کنی کجاس من همیشه تو رویاهام با شوهرم و بچه هام اونجا مزرعه داریم🤣🤣

من مامان بابام و داداشمم باید بیارم فقط شوهرم نمیشه 😄😄😄😄 

فقط اگه سمت استرالیا باشه اونورا جک و جونور زیاده هااا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اطرافم مهاجرت کردن هشتاد درصد راضی آن اینجا چند درصد راضی ایم؟به خودمون که نمی‌تونیم دروغ بگیم

دقیقا اونجا کاملا رو نظم هست همه چی مهم ترین دلیل پیشرفتشون هم همینه ولی اینجا همه چی بی درو پیکر هست 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

هیچی!میگم حیف نژاد آریایی و خون کوروش که تو رگاتهای کاش نوه و فرزندای‌ محمد بن سلمان بودی تو عربستان ...

اسی دیگه قرار نشد توهین کنیم

اونام از نظر خودشون خوبن

کاش من بچه بن سلمان بودم

مگه بده؟ شتر کجا بود؟ اونا ماشینهایی سوار نیشن ک منو شما اسمشو نمیدونیم. 

عزیزم عرب ها همشونم بد نیسنتا. ائمه عرب بودن.

اگه ما از کورش حرف میزنیم. قطعا اونها هم از ائمه میتونن بگن. 

2810