2777
2789

خیلی فضول و عقده ای هستن و بشدت تو حرف و حدیث مخصوصا خواهرشوهرم من می‌خوام دماغمو عمل کنم طلامو می‌خوام بفروشم نوبتم زدم گفتم از قبلی خانواده شوهرم بگم که انحراف یا پولیپ دارم می‌خوام عمل کنم بعد ک عمل کردم بگم زیبایی هم بود چون دماغ من خیلی ضایعس ولی اگر نگم بعد ک دیدنم میگن وا ما غریبه بودیم چرا نگفتی ما کارت نداشتیم خیلی میگن می‌دونم میشناسمشون از طرفیم نمی‌دونم چجوری بحثشو باز کنم قبل عمل بگم و باور هم نمیکنن

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگوبعدش بگ.

بعدش توضیحی ندم یا بگم پولیپ اینا بپد

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

اصلا چرا میخوای دروغ بگی!

بگو میخوام زیبایی عمل کنم

من سال ۹۴ زایده بینیمو رفتم عمل کنم همه گفتن دروع میگه میخواد بره زیبایی عمل کنه

ضایع شدن😂

امثال هم رفتم زیبایی عمل کردم گفتم میخوام زیبایی عمل کنم

مخفی کاری نداره

اصلا چرا میخوای دروغ بگی!بگو میخوام زیبایی عمل کنممن سال ۹۴ زایده بینیمو رفتم عمل کنم همه گفتن دروع ...

خب ما داریم خونه می‌سازیم بعد میگن چرا خونتو نمیسازی یا ووی چرا بما نگفتی 

خب ما داریم خونه می‌سازیم بعد میگن چرا خونتو نمیسازی یا ووی چرا بما نگفتی

بگو عمل بینی انقد هزینش سنگین نیست که مشکلی تو روند ساخت خونه پیش بیاد

کلا خیلی خودتو درگیر حرفاشون نکن که چی میخوان بگن

راستشو بگو کارت هم بکن بذار بسوزن