2777
2789
هیچ کس نمیاد بگه من‌ناراضی ام.

اره وقتی تو یه سال خونه سه خواب اجاره کرده تو کانادا و ماشین شاسی گرفته بایدم ناراضی باشه 

ما خوبیم بعد ده سال پراید می‌خریم خونه هم سال به سال بدتر از قبل اجاره می‌کنیم 

اونها خرن ما تو بهشتیم باو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که میتونی از خودت متنفر باشی!

میگم که متاسفم ایرانیم کاش میشد ملیت رو عوض کرد

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

خب ببین میگه متنفرم از ایرانی بودنم!

بازم ک نباید به بقیه توهین کرد

کار درستی نیست

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
خب ببین میگه متنفرم از ایرانی بودنم!

تا ابد میگم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بازم ک نباید به بقیه توهین کردکار درستی نیست

والا ما که توهین نکردیم فقط نظرمون رو گفتیم

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

عزیزم عرب ها همشونم بد نیسنتا. ائمه عرب بودن. اگه ما از کورش حرف میزنیم. قطعا اونها هم از ائمه میتون ...

من نمیگم عربا بدن

میگم این ایرانی که دوست داشت عربستانی باشه کاش تو عربستان بود

والا ما که توهین نکردیم فقط نظرمون رو گفتیم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
من نمیگم عربا بدنمیگم این ایرانی که دوست داشت عربستانی باشه کاش تو عربستان بود

کاش بودم😢

2810