2777
2789
عنوان

من حق دارم یا دیوانه شدم خانوما😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گوگل نوشته بارداری پنهان، من خاک کجارو بریزم‌سرم آخه😭یعنی امکان نداره توروخدا؟!😢

بنظرم برو پیش روانشناس داری ب روح و روان خودت آسیب میزنی، گند زدی ب دوران شیرین عقد که چی بشه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
۲۰

باورکن اگر حتی ۰۰۰۰۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۱ درصد احتمالش بود بهت میگفتیم پیگیر باش

چرا خودت و آزار میدی؟ 

یه سوال اصلا فرض کن باردار باشیچی میشه؟ از همسر و حلالت بوده دیگه جز اینه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بارداری پنهاااان؟؟؟یعنی مثلا اون بچه الان کجات پنهان شده؟؟؟ یعنی یکروزم تعلل نکن وحتما برو دنبال راه ...

یعنی ی درصدم امکان نداره؟!😢

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
راه‌های تایید بارداری و تشخیص بارداری پنهان توسط پزشکان عبارتند از: سونوگرافی آزمایش خون آز ...

یعنی نیستم؟!😢

[QUOTE=361151756]همه تاپیک‌هام و نگاه کن دست از سر خوت وردار مگه حاملگی اینقد راحته بعد شش ماه فقط ح ...

یعنی ی درصدم امکان نداره؟!💔

باور کن نه ولی وقتی اینقدر استرس داری برو ی سونو بده راحت شی از این استرس الکی

۲۳ مهر آخرین سونو رو دادم😢باز برم؟!

یعنی نیستم؟!😢

😤😤😤😤😠😠😡😡🤬🤬 نیییییستی

یه برگه بنویس بفرست من امضا کنم ک باردار نیستی

اگر باردار بودی بیا یقه ی منو بگیر

حاضرم برات قسم بخورم تو باردارنیستی ولی ذهنت رهات نمیکنه مثل خوره میخوره تورو بااین فکر 😞😞😞😞متاس ...

اولین وسواسمه اما تا لب جنون من‌و برده😢

ی درصدم امکان بارداری نیست؟!😢

فکرکنم ما رو مسخره کردی داری میخندی

حتیییی نیم درصد این فکرا چیه ؟؟ببخشید نامزد همون دوس پسر دیگه ؟؟ بخاطر همین استرس زیادددد از حد داری ...

نه عقد کردیم اما خانواده‌ها سختگیرن عروسیمونم سال بعده😢

توروخدا راست میگی؟!

2810