2777
2789
عنوان

من حق دارم یا دیوانه شدم خانوما😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 82 پست
نههههه برو بخون درباره بارداری پنهان نوشته فرد متوجه نمیشه ولی با سونو، آز خون و آز ادرار مشخص میشه

تو ی سایت نوشته بود مشخص نمیشه😢😢

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
بنظرم برو پیش روانشناس داری ب روح و روان خودت آسیب میزنی، گند زدی ب دوران شیرین عقد که چی بشه؟

آخه میترسم عروسی نگرفتیم😢😢

پس نیستم باردار درسته!؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین وسواسمه اما تا لب جنون من‌و برده😢ی درصدم امکان بارداری نیست؟!😢

میدونی چیه؟وسواس همینه من الان اگر برات دست قران هم بذارم که باردارنیستی ته دلت بازشک میکنه یاشایدم الان حرفمو قبول کنی اما یکساعت دوساعت بعد بازدوباره وسواس فکریت شروع میشه،،،این اولین وسواست هست اما متاسفانه اخری نخواهدبود ازاین ببعد برای هرموضوعی این برنامه برات پیش میاد مگراینکه خودتو قوی بگیری واززندگیت لذت ببری ودنبال درمان ذهنت باشی

باورکن اگر حتی ۰۰۰۰۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۱ درصد احتمالش بود بهت میگفتیم پیگیر باشچرا خودت و آزار میدی؟ یه سوال ا ...

عروسی نکردیم، خانواده‌ها سخت‌گیرن😢😢

امکان داره بارداری که این‌و گفتی عزیزم؟!

2805
آخه میترسم عروسی نگرفتیم😢😢پس نیستم باردار درسته!؟

نیستی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه عقد کردیم اما خانواده‌ها سختگیرن عروسیمونم سال بعده😢توروخدا راست میگی؟!

خیالت راحته راحتتتت اصلا و ابدااا این امکان وجود نداره حامله باشی و سونو و آزمایش نشون نده و ماه به ماهم پریود بشی 

ریلکس کن دختر این افکار چیه خودتو نابود میکنی 

عروسی نکردیم، خانواده‌ها سخت‌گیرن😢😢امکان داره بارداری که این‌و گفتی عزیزم؟!

نههههه امکان نداره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😤😤😤😤😠😠😡😡🤬🤬 نیییییستییه برگه بنویس بفرست من امضا کنم ک باردار نیستیاگر باردار بودی بیا یقه ...

توروخدا دعا کن، شاید نجات پیدا کردم😭

شش ماهه نفس نتونستم بکشم

توروخدا دعا کن، شاید نجات پیدا کردم😭شش ماهه نفس نتونستم بکشم

دختر قشنگم‌ برو پیش مشاور یا روان شناس اینجوری خودت و از بین‌ میبری

میدونی چیه؟وسواس همینه من الان اگر برات دست قران هم بذارم که باردارنیستی ته دلت بازشک میکنه یاشایدم ...

من اگه بدونم باردار نیستم خیالم راحت میشه، نیستم پس؟!

خیالت راحته راحتتتت اصلا و ابدااا این امکان وجود نداره حامله باشی و سونو و آزمایش نشون نده و ماه به ...

شش ماهه نابود کردم خواهر😢😢

خدا به دادم برسه

2810