2777
2789
عنوان

شکایت از کارای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 104 پست

کی تمام شه راحت شیم من یه مشکلاتی دارم با مدرسه  و کلاس نگم براتون خیلی چیزا تغییر کرده خدایی زمان ما اینجوری بود.....کی جرات میکرد نفس بکشه الان هرچی مادرا میگن همونه 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی تمام شه راحت شیم من یه مشکلاتی دارم با مدرسه و کلاس نگم براتون خیلی چیزا تغییر کرده خدایی زمان م ...

مشکل از مادرا هستش، دخالت بیش از حد تو چیزی میکنن که ازش سررشته ندارن 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
2805
چجوری خوب شد؟ چ سخت

سال دوم شاگرد من بود 

ی وضعی داشتیم که نگو 

تو گوش مامانش درس جواب میداد اون یه من می‌گفت

بزرگتر شد و مشاوره فراوان رفت دیگه از اخرای چهارم خوب شد 

معروف بود تو مدرسه

من عمراااا مادر رو سر کلاسم راه نمیدم.به معلمش بگو تو ک از مدیریت کلاس بر نمیای چرا اومدی معلم شدی ؟ ...

امروز جلسه داشتیم گفتن چندنفر میگه نیازه برای بچه های خودتون وگرنه من هفته ی بار دفترای مشق میتونم ببینم و اینکه دست راستم الان عمل نیاز داره

یا کلاس خوشنویسی گذاشته از کلاس درس میزنه نفری اینقد بدید آخه بچه ک هنوز تازه نوشتن یادگرفته خط تحریری از کجا یاد میگیره

2810