سلام وقت تون بخیر دخترم سال اول و معلمشون دوتا مادر کنار خودش گذاشته و یکی از مادرا خیلی رو اعصاب انگار مدرسه و کلاس ب نامش زدن اصلا یعنی چی مادرا داخل کلاس باشن پس معلم برای چیه
الان از آموزش پرورش میشه پیگیری کرد یا همه جا اینطوریه ک مادر از صبح با بچه اش داخل کلاس باشه تا ظهر
اول به مدیر مدرسه بگید پیگیری کنهاگه درست نشد بعد برید اداره.اگه میخوان کمک کنن هم داخل کلاس نباشن د ...
ب مدیر میگی اصلا توجه نمیکنه یا طرف معلم میگیره، تازه نماینده ب مدیر گفته پول دستگاه کپی از کلاس ما جمع میشه بعد ویس گذاشته ک نفری 500 هر مادری بده وگرنه کاربرگ های کلاس رو ببرید کپی بگیرید 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ب مادر وابسته نیست مادر خیلی بیکاره، دوس داره کنار معلم باشه و اینکه معلم میگه من باید مادر کمک ...
چگشاد شدن بعضی معلما این مسخره بازیا چیه. معلمای عزیز بر نخوره بهتون. من همییییشه طرفدار شماها بودم اما این کارا خییییییلی بده.نمیفهمم اموزش پرورش چ غلطی داره میکنه
معلم حقوق میگیره ک به بچها درس بده دیگه مادرا بیان کمک دست اینا چیه نمیتونه برسه بره جاهای خصوصی ک تعداد بچها کمن درس بده
به مدیرشون بگو رسیدگی نکنین میرم اداره با کسیم شوخی ندارم
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.