2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست

منم یه پسر عمه دارم الان ۱۰ سالشه

هنوزم شب ادراری داره و دقیقا مثل آبجی تو خود بچه خیلی اذیته و خجالت میکشه ولی خب الهی شکر حداقل فامیل به روش نمیارن

ولی عمم از همون اولم اجازه نداد کسی جلو روش بگه و ناراحت بشه اگرم کسی گفت بهشون خیلی جدی می‌گفت که نگن

ولی مشکل پسر عمه ی عدم تکامل سیستم عصبی(اگه اشتباه نگفته باشم) برای مثانه که تو خواب بی اختیاری میگیره

یه مدتی یه قرصایی می خورد خوب شده بود ولی بعدا دیگه گیر نیومد حتی هلال احمرم نداشت

دیگه نمی دونم پیدا شد براش یا نه ولی دکتر بهش گفته بود ممکنه خوب بشی ممکنم هست هیچ وقت خوب نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پیدا نبود چه طوری عوضش می کرد

چرا مشخص که بود

ولی خب شرایطش اون بود دیگه

هر جا که نیاز بود مجبور میشد تعویض کنه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
چرا مشخص که بودولی خب شرایطش اون بود دیگههر جا که نیاز بود مجبور میشد تعویض کنه

دیده بودی که عوضش می‌کنه

چه طوری مانچامانش  می فهمید باید عوض بشه

لباس گشاد تنش نبود

تو جمع حاضر میشد

پوشک میبستمادرش کارمند بود و زیاد هم رفت و آمدی نیستنبچه به جز زمان مدرسه بیشتر پیش مادربزرگش میموند

دیده بودی که عوضش می‌کنه

چه طوری مانچامانش  می فهمید باید عوض بشه

لباس گشاد تنش نبود

تو جمع حاضر میشد