2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

از فکر به مشکلاتم خوابم نمیبره از آینده نامعلوم از تلاش بیفایده که برای رسیدن به خواسته هامون یه عمره حسرت به دل موندیم بازم حسرت به دل می‌مونیم با این وضع آی خدا خودت به دلم رحم کن حالم خوب نیست 😔

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

امشب مطمعن شدم هرچی بد باشی زندگی و دنیاخیلی باهات خوب تامیکنه هرچی خوب دلسوز باشی دنیا زجرت میده دلم گرفته خیلی 💔

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
از فکر به مشکلاتم خوابم نمیبره از آینده نامعلوم از تلاش بیفایده که برای رسیدن به خواسته هامون یه عمر ...

چرا حسرت ب دل

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چرا حسرت ب دل

چندین ساله تلاش برای خونه خریدن ولی هر ماه داره گرون میشه خسته شدم و حسرت به دلم مونده با این اوضاع امیدی هم نیست دیگه ..شهر غربت زندگی میکنم که همسرم شغل داشته باشه و بهترین روزهای عمرم کنارم خانوادم نبودم شده حسرت ..بچه هام تو شهر غربت بی کس کار همه اینا داره اذیتم می‌کنه 

چندین ساله تلاش برای خونه خریدن ولی هر ماه داره گرون میشه خسته شدم و حسرت به دلم مونده با این اوضاع ...

الهی وام بگیرین خانواده ها هم کمک کننن ماهم با وام صاحب خونه شدیم ماشینمون فروختیم طلا دادم

الهی وام بگیرین خانواده ها هم کمک کننن ماهم با وام صاحب خونه شدیم ماشینمون فروختیم طلا دادم

شوهرم از وام می‌ترسه و ضامن هم نداریم خانواده ها هم اصلا هیچ کمکی نمیکنن واقعا خسته شدم اگه این قیمت ها شش ماه تکون نخوره بازم یه کاریش میشه کرد آخه لحظه ای داره گرون میشه واقعا بدم اومده از زندگیم هرشب با سر درد می‌خوابم از فکر خیال 

شوهرم از وام می‌ترسه و ضامن هم نداریم خانواده ها هم اصلا هیچ کمکی نمیکنن واقعا خسته شدم اگه این قیمت ...

آخه می‌دونی تا خودتو بدهکاری نکنی نمیتونی پیشرفت کنی ما الان ماهی ۱۰میلیون قسط میذیم ولی در نهایت می‌دونی خونه مال خودته و از مستأجری درمیای ب نظرم بگو ی نفر باهاش حرف بزنه 

2810