2777
2789
طرف رو معرفی میکنن دوطرف اول همدیگه رو میبینن چون قیافه هم شرط مهمی هست تو زندگی درمورد همدیگه وخانو ...

ولی من با محرمیت موافق نیستم 

بدون اون هم میشه همو شناخت مگه قراره تو دوران شناخت آدم چیکار کنه که محرم بشن به هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری دختر باید چندین بار تو عقد آدمای متفاوت باشه

کی اینو میگه

قبلش هزارتا تحقیق باید کنی بعد اجازه بدی بیاد جلو 

یعنی تو دوستی اونم خلاف حرف خدا همون اولی درست از کار درمیاد وبه ازدواج ختم میشه

شما که نامزد دارید دیگه کار از کار گذشته

ولی من با محرمیت موافق نیستم بدون اون هم میشه همو شناخت مگه قراره تو دوران شناخت آدم چیکار کنه که مح ...

فکرشو بکن هر خاستگاری رو بخوای بیشتر باهاش آشنا شی محرمیت بخونی نمیشه که

کی اینو میگهقبلش هزارتا تحقیق باید کنی بعد اجازه بدی بیاد جلو یعنی تو دوستی اونم خلاف حرف خدا همون ا ...

هزار تا تحقیق هم بکنی تا خودت باهاش حرف نزنی نمیدونی مناسب هم هستین یا نه بعد محرمیت بفهمی مناسب نیست و خاستگار بعدی بیاد باز هم این روال تکرار بشه که نمیشه کی حاضره دختری که چند بار صیغه شده رو بگیره 

ولی من با محرمیت موافق نیستم بدون اون هم میشه همو شناخت مگه قراره تو دوران شناخت آدم چیکار کنه که مح ...

من درباره کاری کردن حرف نزدم

خیلی چیزهای خصوصی باید پرسیده بشه یه عمر زندگیه شوخی که نیست 

همون برای حرف زدن هم باید محرم بشن

من درباره کاری کردن حرف نزدم خیلی چیزهای خصوصی باید پرسیده بشه یه عمر زندگیه شوخی که نیست همون برای ...

فرض کنیم محرم شدن و تهش دیدن به درد هم  نمیخورن میدونی چقد به ضرر دختر میشه؟ 

من درباره کاری کردن حرف نزدم خیلی چیزهای خصوصی باید پرسیده بشه یه عمر زندگیه شوخی که نیست همون برای ...

برای حرف زدن محرم بودن لازم نیست

مگه بیرون با بقیه حرف می‌زنیم با هم محرمیم؟

اره اینطوری نمیشه. تو دوران آشنایی مگه آدم میخواد چیکار کنه فوقش چند ماه از اخلاق و رفتار همدیگه حرف ...

واقعا من دیدم که پسرا سو استفاده کردن از این قضیه 

بنظر من چیز خوبی نیست

برای حرف زدن محرم بودن لازم نیستمگه بیرون با بقیه حرف می‌زنیم با هم محرمیم؟

ما رسم داریم یه مدت دختر و پسر با هم حرف میزنن به توافق که رسیدن بعد محرم میشن تا بتونن با هم برن بیرون و بیشتر آشنا شن بعد عقد

هزار تا تحقیق هم بکنی تا خودت باهاش حرف نزنی نمیدونی مناسب هم هستین یا نه بعد محرمیت بفهمی مناسب نیس ...

اولا این محرمیت با اون صیغه که میگید یکی نیستن

دوما یا مسلمونیم یا نیستیم

سوما بچه مسلمون توکل بر خدا فراموش نشه چون مهربون تر وپرقدرت ترینه

چهارمادخترای امروز که با یکی دوتا دهتا چن ده نفرن اینارو کی میگیره

سوره نور رو بخونید

معنیش یه چیز تو مایه های این شعره

کبوتر با کبوتر باز با باز     

کند هم جنس با همجنس پرواز

یا حق

2810