2777
2789
فرفی نداره با آدم درست ازدواج خوب میشه ولی من عاشقانه و می‌پسندم

البته عاشقانه ی که طرفم درست باشه و تلاشگر 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قطعا مثل حسی که تو دوران دوستی پیش میاد نیست ولی اره ممکنه خیلیم عاشق هم بشن بعد یه مدت

تو حروم خدا هیچ چیز خوبی نیست 

ببخشید ولی چند تا از این دوستی ها واقعی وبرای ازدواجه

پسرها رو مثل خودتون ندونید مهربون وعاطفی و ...

اونا ۹۹/فقط ...

هرچند دخترها هم در دوستی های بعدی وبعدی ... میشن

تو حروم خدا هیچ چیز خوبی نیست ببخشید ولی چند تا از این دوستی ها واقعی وبرای ازدواجهپسرها رو مثل خودت ...

درسته 🤦🏻‍♀️

پس رو ازدواج سنتی باید برنامه‌ریزی کرد البته همین پسرایی که سنتی میان جلو قبلشم خیلیاشون تو رابطه بودن دیگه

درسته 🤦🏻‍♀️پس رو ازدواج سنتی باید برنامه‌ریزی کرد البته همین پسرایی که سنتی میان جلو قبلشم خیلیاشو ...

بله ولی 

الان داریم زندگی آینده رو میکاریم وبعد برداشت میکنیم پاک زندگی کنیم واز خدا و اهل بیت بخوایم خودشون یه سالم وبی استرس وپاک بهتون میدن

موفق باشید🙏

نه منظورم اولشهاره بعدش ممکنه عاشق هم بشن

به نظرم به عشق زمان دوستی هیچ اعتمادی نیست

چرا؟ چون تو دوستی هیچ چیزی واقعی نیست. یه رابطه پنهانی فانتزی و احساسیه

اصلا نمیدونی طرف واقعا کیه خانوادشون کین اخلاقیاتشون عقایدشون فرهنگشون چطوره 

طرف هیچ تعهدی در قبالت نداره و خوب اسمشم روشه دوستی

مسئولیت خاصی گردنتون نیست که منطقی نگاه کنید و عمل کنید

ندیدید آدمایی که دو آتیشه عاشق هم بودن اما بعد ازدواج عشق تبدیل به نفرت شد؟ تبدیل به خیانت شد؟

و البته دو تا مسئله دیگه، اول اینکه پسری اگه واقعا مسئولیت پذیر و مرد زندگی باشه مرد و مردونه میره خواستگاری، یه دختر باارزش تر از اینه که وارد رابطه با آدمی بشه که هیچ تعهدی در قبالش نداره

و‌مهم تر از اون، تو رابطه ای که خدا ازش راضی نباشه, هیچ خیری نیست

اگه خیر داشت خدا حلالش میکرد

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چطوری؟

طرف رو معرفی میکنن 

دوطرف اول همدیگه رو میبینن چون قیافه هم شرط مهمی هست تو زندگی درمورد همدیگه وخانواده ها تحقیق میکنن ببینن هم کف هم هستن یا نه یعنی به هم میان یا نه کارش درآمدش رفیقاش رفتارهاش و...

بعدش خواستگاری وبرای اینکه همدیگه رو بیشتر بشناسن یه خطبه محرمیت میخونن که این عقد رسمی وسندی نیست شرعیه بعد همدیگه رو بهتر میشناسن ومیبینن به هم میان یا نه

2810