2777
2789
ن من ۱۵ هفته ام

نمیدونم کدوم شهری، اگه شهرتون بیمارستان مخصوص زنان و زایمان داره، حتما اورژانسی برو، دفترچه داشته باشی، نرخ دولتی میشه، خودشون ازت سونو میگیرن، دارو میدن ، نیاز به بستری هم باشه بستری میکنند، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمیدونم کدوم شهری، اگه شهرتون بیمارستان مخصوص زنان و زایمان داره، حتما اورژانسی برو، دفترچه داشته با ...

مشهدم عزیزم باید نامه پزشک قانونی داشته باشی تا بستریت کنن

ن نامه نمیخاد، برو بیمارستان ، آخرین سونو هم ببر، بیمارستان پزشک متخصص کشیک هست دیگه

بچم سندروم داره با این مفتیا بستری نمیکنن باید نامه داشته باشی

بچم سندروم داره با این مفتیا بستری نمیکنن باید نامه داشته باشی

سندروم دان باید سقط بشه....

انشاالله خدا بازم دامن تو سبز کنه عزیزم .....

البته فامیل ما بهش تو سونو گفتند بچه سندروم ، ولی رفت پیش دکتر طب سنتی، ایشونم گفته بودند، گوش نده، و به خدا بسپار....خانومه بچه رو نگه داشت و بچه سالم بدنیا اومد....

سندروم دان باید سقط بشه....انشاالله خدا بازم دامن تو سبز کنه عزیزم .....البته فامیل ما بهش تو سونو گ ...

ن عزیزم من از این شانسا ندارم دکتر بگه فلانه همون میشه ۲ تا بچه دارم دختر پسر یک دونه سال ۹۷ سقط کردم گفتن مشکل داره اینم ک این جوری شد