تک دخترم۱۹ سالمه مامانم ۶ ساله اقدامه دوره هاش ۲۸ روزس ۵ همین ماه شده بعد چون علامت داشت یه بی بی زد درحد توهم هاله انداخت امروز دوباره به بی بی خارجی تست کرد اونم سر دودیقه یه هاله کم رنگ افتاد الانن دل درد داره بنظرتوت میشه به بی بی ها اعتماد کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا هم سخت نیست الان خانوما دیر پیر میشن قدیم نیست که تازه اول جوانی هست
ربطی به پیر شدن نداره
تو این سن فاصله ی سنی مادر و بچه خیلی زیاد میشه که اصلا خوب نیست فکر کن بچه میره کلاس اول مامانش ۵۰ سالشه ...بعدم این سن دیگه برای ورزش کردن تفریح و گردش و به خودت رسیدنه نه حاملگی و ویار و زایمان و شیردهی و بچه داری
اونم کسی که بچه ی بزرگ داره و فکر کن کلی درس داره باید صدای گریه ی بچه هم تحمل کنه
من که از خدامه مامانم باردار بشه ولی میدونم ایندفعه ام مث دفعه های قبل پریود میشه آخه هردو بی بی خیل ...
باردار مبارک... منم از داداش کوچیکم 18 سال بزرگترم. دوست داشتنش با بقیه داداشام فرق داره چون خودم بزرگ ش کردم. هم ب جای برادرم هم جای بچه م عاشقشم بزار دنیا بیاد میفهمی چی میگم
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......