2777
2789
عنوان

خانوما فک کنم مامانم بارداره چهل سه سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اصلا هم سخت نیست الان خانوما دیر پیر میشن قدیم نیست که تازه اول جوانی هست

ربطی به پیر شدن نداره 

تو این سن فاصله ی سنی مادر و بچه خیلی زیاد میشه که اصلا خوب نیست فکر کن بچه می‌ره کلاس اول مامانش ۵۰ سالشه  ...بعدم این سن دیگه برای ورزش کردن تفریح و گردش و به خودت رسیدنه نه حاملگی و ویار و زایمان و شیردهی و بچه داری 

اونم کسی که بچه ی بزرگ داره و فکر کن کلی درس داره باید صدای گریه ی بچه هم تحمل کنه 

چه ربطی داره واقعا ؟😁😁😁😁

شما  غصه نخور باردار نیس اگر بود بی بی ش مثبت میشد من فقط مشاوره میخاستم نگفتم که درمورد تو این سن باردار شدن یا نشدن نظر بدید گفتم؟

شما غصه نخور باردار نیس اگر بود بی بی ش مثبت میشد من فقط مشاوره میخاستم نگفتم که درمورد تو این سن ب ...

نه بابا من  چرا غصه بخورم ؟ایشالا ۵ قلو هم داشته باشه 

به هر حال تاپیک زدی هر کسی هم نظرشو میگه میخواستی بنویسی فقط چه کسایی نظر بدن 🤪🤪🤪

با اینکه کلا نصف بیشتر تاپیک های نی نی سایت سرکاریه

نه بابا من چرا غصه بخورم ؟ایشالا ۵ قلو هم داشته باشه به هر حال تاپیک زدی هر کسی هم نظرشو میگه میخوا ...

بمن‌ربطی نداره که سرکاریه یا نیس مشاوره میخاستم پرسیدم نمیدونستن تو میخای عقده هاتو سرم خالی کنی

بمن‌ربطی نداره که سرکاریه یا نیس مشاوره میخاستم پرسیدم نمیدونستن تو میخای عقده هاتو سرم خالی کنی

چقد بی ادب و بی شخصیت هستی انگار حالت خوب نیست 

الان کدوم حرف من نشونه ی عقده ای بودن هست ؟

لطفاً صفت های خودتو به بقیه ربط نده ...مشخصه تاپیکت کاملا دروغ و سرکاریه یعنی بوی دروغ بودنش از این فاصله میاد 

چقد بی ادب و بی شخصیت هستی انگار حالت خوب نیست الان کدوم حرف من نشونه ی عقده ای بودن هست ؟لطفاً صفت ...

دورغ ندارم‌مگه همچین موردی دور از باوره خجالت بکش شما واقعا

من که از خدامه مامانم باردار بشه ولی میدونم ایندفعه ام مث دفعه های قبل پریود میشه آخه هردو بی بی خیل ...

باردار مبارک... منم از داداش کوچیکم 18 سال بزرگترم. دوست داشتنش با بقیه داداشام فرق داره چون خودم بزرگ ش کردم. هم ب جای برادرم هم جای بچه م عاشقشم بزار دنیا بیاد میفهمی چی میگم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2810