والا از نظر من چرت ترین و بی محتوا ترین فیلم کره ای بود . همه چیز اغراق آمیز و مسخره . من موندم مگه مدارس کره آنقدر بی در و پیکر هست که یکی ۱۰۰ قلم آرایش کنه کسی بهش چیزی نگه ! بعد هم مگه اون دخترای مدارس قبلی کیا بودن که جوکیونگ جلوشون مثل بی عرضه ها بود ! تازه خیلی از سکانس هاش هم که همش میافتاد تو بغل پسرا خیلی واضح برنامه ریزی شده بود ! خلاصه که حالم بهم خورد طوری که وسط فیلم ولش کردم
البته شاید یه عده دوست داشته باشن ولی من ترجیحم اینکه سریال های ترسناک یا سیاسی ببینم
کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سریال جالبییی بود حقیقتا من سر این سریال یکی دیگه هم سر سریال موش سریال موووشش عالیییییی بود حقیقتا
اینقدررررررر اعصابم خورد بود که چرا من دارم اینا رو در حال پخش میبینم نمیتونستم تا هفته های بعدش صبر کنم🥲🥲
فکر کنم سلیقمون تو سریال یکی باشه
همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
فیلم کره ای که خیلی باهاش حال کردم مشکلی ندارد که خوب نیستی و اجوشی من بود البته عشق بی پروا هم قشنگ بود ولی غمگین بود
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
اصلا در حال پخش اعصاب خوردی خالصه 🤣🤣🤣اونم حتما میبینم راستی همه ما مرده ایم رو دیدی ؟ یا ازدواج م ...
اره عذااااب خالصه😂😂😭😭ولی یه خوبی ای که داره اینه که هیچکس نمیتونه برات اسپویلش کنه🤣
همه ما مرده ایم رو دیدم
ازدواج مجدد رو ندیدم اتفاقا میخواستم ببینمش راجب چیه دقیقا؟
در مورد یک جهان اخرالزمانیه به یک سری از افراد گناه کار موجوداتی از قبل بهشون هشدار ورود به جهنم رو میدن چنین چیزیه