2777
2789
عنوان

کی گفت سریال زیبای حقیقی قشنگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 53 پست
وای خیلیییییی منتظر فصل دومشممممم خیلییییییییبازیگرای خفن تری نسبت به فصل یک داره

کلی هم هیجان داره🤤🤤🤤

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
هتل دل لونا موضوعش کاملا عاشقانه نیس یعنی فقط به عشق و این چیزا مانور نمیده بیشتز درباره روح و آخرت ...

باشه ممنون 💙

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حتما میبینم دمت گرررم😍😍🥰

سریال جالبییی بود حقیقتا من سر این سریال یکی دیگه هم سر سریال موش سریال موووشش عالیییییی بود حقیقتا 

اینقدررررررر اعصابم خورد بود که چرا من دارم اینا رو در حال پخش میبینم نمیتونستم تا هفته های بعدش صبر کنم🥲🥲

فکر کنم سلیقمون تو سریال یکی باشه

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

فیلم کره ای که خیلی باهاش حال کردم مشکلی ندارد که خوب نیستی و اجوشی من بود البته عشق بی پروا هم قشنگ بود ولی غمگین بود

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

2805
کلی هم هیجان داره🤤🤤🤤

سریال اهل جهنم دیدی؟

اونم فکر کنم خوشت بیاد مینی سریاله

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

سریال جالبییی بود حقیقتا من سر این سریال یکی دیگه هم سر سریال موش سریال موووشش عالیییییی بود حقیقتا ...

اصلا در حال پخش اعصاب خوردی خالصه 🤣🤣🤣

اونم حتما میبینم 

راستی همه ما مرده ایم رو دیدی ؟ 

یا ازدواج مجدد و خواسته ها 

این دو تا خعلی خوب بودن

کی میاد لامصبب

فکر کنم توی دی بود 

۶ دی اینا اگه اشتباه نکنم 

فسیل شدیم🥲😂

اصلا در حال پخش اعصاب خوردی خالصه 🤣🤣🤣اونم حتما میبینم راستی همه ما مرده ایم رو دیدی ؟ یا ازدواج م ...

اره عذااااب خالصه😂😂😭😭ولی یه خوبی ای که داره اینه که هیچکس نمیتونه برات اسپویلش کنه🤣

همه ما مرده ایم رو دیدم

ازدواج مجدد رو ندیدم اتفاقا میخواستم ببینمش راجب چیه دقیقا؟

ن هنوز

خیلیییی بااااحاله فصل اولش عااااالی بود

فصل دوم هم اومده ولی من یه قسمتش دیدم

نمیدونم به خوبی فصل یکه یا نه

در مورد یک جهان اخرالزمانیه به یک سری از افراد گناه کار موجوداتی از قبل بهشون هشدار ورود به جهنم رو میدن چنین چیزیه

اره عذااااب خالصه😂😂😭😭ولی یه خوبی ای که داره اینه که هیچکس نمیتونه برات اسپویلش کنه🤣همه ما مرده ...

راجع به یه خانومی هست که شوهرش بهش خیانت میکنه و یه سری ماجرا ها پیش میاد با یه مرد پولدار آشنا میشه ۸ قسمت بیشتر نیست خیلی قشنگه 

آره من خودم طاقت ندارم میرم آخر فیلم رو میبینم یواشکی🤣🤣🤣

2810