بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی جان الان با دوگرم میتونی انگشتر های خیلی نماداری پیدا کنی
یا پلاک های نمادار و سبک
به نظرم اصلا به خودت فشار نیار ، قرار نیست که ازدواج بقیه آدم رو توی تنگنا قرار بده ، هدیه اسمش روشه هر کس بسته به وسع و لطفش کادو میده ، سر هدیه با همسرت دچار مشکل بشی مادرت میاد حلش کنه؟؟؟
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
اصلا توجه نکن به حرفش،به همسرتم نگو تا یوقت دلخوری پیش نیاد
هرچقد که در توانتونه هدیه بدین
به کسی ربطی نداره که
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
داداشم خب دستش تو جیب خودش بوده من الان بگم به شوهرم باید سکه تمام بگیری نامردیه خببعدم داداشم فقط ه ...
همین انگشتر که خیلی خوبه
مادرتم گفت بگو هر چیزی عوض داره،
ایشون مگه تمام سکه گرفته که انتظار دارید من تمام سکه بگیرم براش؟
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
آخه نگیرمم هی میخواد بزنه توسرمون بگه کم گذاشتین واسش
🤦🏻♀️🫠
نمیفهمم واقعا این چه منطقیه
آدم اول باید به جیبش نگاه کنه دیگه
عمدا کم نمی برید که تازه کمم که نیست