2777
2789
عنوان

فردا اولین قرار اشناییم میخام برم تورپخذا بیابن راهنمایین کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست

قرار اول کلا بیشتر شنونده باش قرار اول

سعی کن فقط لذت ببری و تایم خوشی رو سپری کنی 

حرفای جدی و قلمبه سلمبه برای دیدار اول نیست 

فقط انالیز کن ببین از ظاهر و تیپ و نحوه حرف زدنش خوشت میاد یا نه 

اگه خوشت اومده ادامه بده 

من متولد۸۴ ایشون۷۷مرسی عزیزممثلا سوالای کلی مثل چی کلیت میدونم کلن تو مراحل خاستگاری چیا باید پرسید ...

چجوری من ۴ سال ازت بزرگ ترم و ۸۰ هستم ولی خاستگار خوب و هم سن من نیس؟ چکار می‌کنین ک منی که هم دهه شماها هستم هم سن خودم برای خاستگاری نیس ؟ هم دهه من دست به کار شدن من هنوز نه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من متولد۸۴ ایشون۷۷مرسی عزیزممثلا سوالای کلی مثل چی کلیت میدونم کلن تو مراحل خاستگاری چیا باید پرسید ...

بزن تو‌گوگل سوالات اولین حلسه خواستگاری 

یک سری سوالات کلی میاره از اونا کمک بگیر

2805

درمورد شرایط شغلی اش  بپرس

درمورد درآمد جلسه اول نپرسی بهتره ولی مثلا میتونی بپرسی از درآمد تون راضی هستید یا نه 

درمورد خط قرمز هاش،اعتقاداتش و...

توی اینستا پیج اینا زیاد هست که میذاره چیا باید گفت

یعنی الان دوست شدی یاهاش؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

متولد ۸۴ رو چه به ازدواج

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اسی اگه قرار چیزی سفارش بدید به صورت مستقلانه سفارش بده 

نگو هرچی شما سفارش بدید منم همونو میخورم یا شما چی سفارش میدین و این عبارت ها ❌

خودت مستقل سفارش بده  نظرخواهی نکن ترجیحا یک چیز سبک  سفارش بده یکم هوای جیب طرف داشته باش✅

هرسوالی که برات مهمهببین قرار اوله نمیخواد خیلی بری توی عمق مسئله یا سوالایی بپرسی که مناسب جلسه اول ...

برنامه های برای اینذع

خط قرمزاش

انتطاراتش از همسز اینده

اعتقاداتش

همینا خوبع

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

روسری بپوش. مقنعه‌ با چادر جالب نیست به‌نظر من.

خواهشا چادر تمیز و شسته شده و اتو کشیده بپوش اولا.

ثانیا از زیر چادر یه لباس کوتاه و شیک بپوش. 

کفش تمیز پات کن.

عطر ملایم بزن.

لطفا قهقهه نزن، خشکم نباش، لبخند ملیح بزن گاهی.

زیاد پرحرفی نکن، کم هم حرف نزن، کاملا متوسط.

مدام سر به زیر نباش، زل هم نزن به چشماش، معمولی باش.

چندتا سوال مهم تو ذهنت باشه که مطرح کنی..

آروم قدم بردار، آروم و شمرده صحبت کن.

منم محجبه‌م ، اگر جای تو بودم، انتخابم یه کت‌شلوار مشکی برای زیر چادر، و یه روسری ساده‌ی زرشکی بود که تم پاییزی داشته باشه. ( چری چری لیدی بشم🤣 )

و یه کیف زرشکی ورنی

اسی اگه قرار چیزی سفارش بدید به صورت مستقلانه سفارش بده نگو هرچی شما سفارش بدید منم همونو میخورم یا ...

تو دانسگاه بهم معرفی سذع

ولی خودس دانسجو نیست همونجا قراره صحبت کنیم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
برنامه های برای اینذعخط قرمزاشانتطاراتش از همسز ایندهاعتقاداتشهمینا خوبع

عالی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2810