2777
2789

یه اقایی بهم معرفی کردن قرارع فردا همو ببینیم برای اولین بار اگر پسندکرذبم از طریق خانواده ها اقدام کنن.

فردا دانسگاه هم با ید برم بنظرتون روسزی بپوشم بهتره یا مقنعه؟ (چادریم)

و اینکه چیا باید گف و چیا نباید گف؟ کلن هرچی میدونین توروخذا بگبن

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مقنعه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت باش سیع نکن خودتو تغییر بدی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2805
خودت باش سیع نکن خودتو تغییر بدی

نه تغییر ک نمیدم ولی خب من دانشگاه گاهن با روسریم میرم ولی نمیدونم روسری بهتر باشع یا مقنعه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
نه تغییر ک نمیدم ولی خب من دانشگاه گاهن با روسریم میرم ولی نمیدونم روسری بهتر باشع یا مقنعه

ببین کدوم بهت میاد

روسری بهتره

خودت باش لازم نیس خودتو شکل ماورایی ها کنی یا کار عجیب غریبی کنی. فقط خودت باش

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تورپخذا کجاست؟؟🤔

😂😂😂اشتباه تایپیه (توروخدا)

وووی چه استرسی 😍😅

موفق باشی گلم

سوالای کلی و غیرمستقیم بپرس 

جلسه اول سعی کن بیشتر شنونده باشی و حرف زیاد نزنی 

پوشش هم هرجوری که خودت راحتی و همیشه هستی باشه

میتونم بپرسم خودت و اقا دوماد چندسالتون؟

روسری بهترهخودت باش لازم نیس خودتو شکل ماورایی ها کنی یا کار عجیب غریبی کنی. فقط خودت باش

من نهایت تغییرم همون روسری یا مقنعه هست😂 خب چی بپرسم چیا بگم

من نهایت تغییرم همون روسری یا مقنعه هست😂 خب چی بپرسم چیا بگم

هرسوالی که برات مهمه

ببین قرار اوله نمیخواد خیلی بری توی عمق مسئله یا سوالایی بپرسی که مناسب جلسه اول نیس

فقط روی زبان بدن و لحن صحبتش متمرکز باش. ببین چه حسی ازش میگیری

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وووی چه استرسی 😍😅موفق باشی گلمسوالای کلی و غیرمستقیم بپرس جلسه اول سعی کن بیشتر شنونده باشی و حرف ...

من متولد۸۴ ایشون۷۷

مرسی عزیزم

مثلا سوالای کلی مثل چی 

کلیت میدونم کلن تو مراحل خاستگاری چیا باید پرسید ولی چون جلسه اول هست نمیدونم تا چه حد بابد بگم

2810