2777
2789
عنوان

دخترم رو زدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 100 پست
فعلا هیچ چی نمیشه .از شش سالگی به بعد چرا میشه .بچه های خواهرم کتک میخوردند .چند قلو بودند .بچه چهار ...

اتفاقا بچه هایی که کتک میخورن

حرف گوش نکن تر و پررو ترن

با کتک بدتر میشن ولی خانواده عقل نداره

فک میکنه با این کار میتونه بچه رو تربیت کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان این کجاش نمک هست عزیزم؟؟ میگم برید روانشناس دارو میده راحت میشید. جاریم عین شما بود. درمان کرد ...

تازه اسی من ۳قلو دارم! یکیشون هم بیش فعاله! جای من بودی قاتل میشدی احتمالا🫠🫠🫠🫠🫠پسرم کل خونه رو در عرض ۱ دقیقه به حد انفجارررر میرسونه،ولی خداییش کاریشون ندارم.صبرمو زیاد کردم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2805
همچین چیزی با کادو و جایزه فراموش نمیشهتو ناخودآگاهش میمونه. از همین الان یه بچهبا روحیه خراب و بدون ...

دقیقا 

من دخترمو یک بار زدم اونم 5 سالش بود با مسواک زدم رو دستش😢الان خودش 2 تا بچه داره میگه هنوزم اون لحظه یادمه وفراموشش نکردم وگاهی خوابشو میبینم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چند سالشه؟؟؟؟؟من بچه رو برای اتاق میزنه؟؟؟؟؟یچی‌براش بخر که دوست داره حوراکی چیزی بعدم برو بوسش کن ب ...

اره مامان منم کلی منو بخاطر اینطور چیزای الکی میزد 

حالا با خطش فلزی 

شلنگ 

همه چی

بعدش میومد ملذرت خواهی میکرد قشنگ یادمه

ولی چ فایده

الان ازش متنفرم

فقط جون هم خونه ایم مجبورم جلوش نقش بازی کنم ک دوسش دارم

ولی ندارم://

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

با شکلات و اسباب بازی الکی حل نمیشه

حدش رو شرع براتون در نظر گرفته میدونی اگر سرخ شده باشه یه جور دیه داره کبود بشه یه جور ...

کمترین قیمت الان در حد یک گرم طلا هست

اگر آدم معتقدی هستی یکی دو بار جریمه ی سنگین شرعی رو بهش بدی تازه بازم عذر خواهی کنی دیگه محاله بزنیش

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
میدونم اما مطمئنا برای همه ی مادر ها این اتفاق افتاده

بله.قطعا.یکی کمتر،یکی بیشتر.  درسته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

از بچه سه ساله انتظار داری اتاق تمیز کنه؟؟؟ شما بااین سنت نمیدونی بچه رو نباید بزنی اون چجوری تشخیص بده باید اتاق تمیز کنه 

اصلا چیه سه ساله مگه چیزی می‌فهمه 

شما حتما باید مشاوره بری خانوم بچه تمیز بار بیاری ولی با ذهنیت بد و آسیب روانی ب چ دردی میخوره

میدونم اما مطمئنا برای همه ی مادر ها این اتفاق افتاده

روان پریش بودنتون اینجوری جبران نکن

آره یه مشت روانی که عقده های بچگیشونو رو بچه خودشون خالی می کنن شاید 

چند ساعته عضو شدی کل تاپیکات درمورد روان مشکل دارته 

تو یا فیکی می خوای اعصاب مردمو بهم بریزی یا واقعا همچین مادری هستی

در هر صورت بازم می گم بری پیش روانپزشک 

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
2810