2777
2789
عنوان

دخترم رو زدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 96 پست
آخه من از بچگی از کثیفی بدم میومد دست خودم نیست😔

برو روانپزشک برات فلوکستین تجویز میکنه عالیه.درمان میشی عزیز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یه کادو قشنگ که دوس داره بگیربعد بغلش کنه و معذرت خواهی کنی که دیه تکرار نمی کنی❤🦋

به نظرتان تاثیر داره؟؟

حالا اگه تاثیرم داشته باشه چیکار کنم که دیگه  کارش رو تکرار نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر عزیز ۳ سال خیییییلی کوچیکهههههه 

دختر من ۳ سالشه بخدا فقط میخوره و میریزه بازی میکنه و‌میریزه بعد میگم جمع کن بچم جمع میکنه جمع نکنه هم خودم جمع میکنم تو‌روخدا نزنش خیلی کوچولوعه ،،،ای ننه

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

2805
سه سالشه

از سه سالگی ابجی من هم زد .من و‌مامانم حالمون خراب میشد چنان .اون چند قلو داشت .چندبار بچه اش را زد بابام هم بود .ابجیم را ماهم میزدیم .پرتش میکردیم اون ور.قاتی میکرد .خودش معذرت میخواست بعد بچه هاش را بوس میکرد .سعی کن ‌واسه فرش رو انداز بزاری .اگر کثیف شد راحت بشوری .کنار دیوار یک لایه مثل پشتی بزنی قرار بدی اگر مداد رنگی غذا بود اون را کثیف کنند .راحت شب با دستمال تمیز کنی .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه ۳ ساله رو کتک زدی حسابی چون اتاقشو تمیز نکرده؟ 

بسوزه به سرت تمیزی 

بچه رو روانی کن چون خودت غیرت نداری تمیز کنی و از اون مادرایی هستی که کلفت اووردی نه دختر !!! 

۳۷ سالمه اما هنوووووز طعم تلخ کتکهای مادرم رو تنم!

خداییش مادر من از ۹ سالگی به اون ور کتک میزد  

حتی اونم بچگی کتک نزد

همچین چیزی با کادو و جایزه فراموش نمیشه

تو ناخودآگاهش میمونه. از همین الان یه بچه

با روحیه خراب و بدون اعتماد به نفس پرورش ندین

جای جبران نداره فقط دیگه تکرارش نکن

قبل از اینکه کاریو انجام بدین به بعدش فکر کنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اشتباه کردین زدینش اون هم بچه سه ساله؟ دچار آسیب روانی میشه. یکم که بزرگتر شد تنبیه غیر فیزیکیش بکنی ...

فعلا هیچ چی نمیشه .از شش سالگی به بعد چرا میشه .بچه های خواهرم کتک میخوردند .چند قلو بودند .بچه چهار ساله دادشش چهار سالش گاز میگرفت .موهاش را میکشید .یا سرش میخورد جایی خون میمومد .خیلی چند قلوها کتک میخورند .زیاد .ولی هیچ چی نمیشه .خیلی هم پرو اند.

به نظرتان تاثیر داره؟؟حالا اگه تاثیرم داشته باشه چیکار کنم که دیگه کارش رو تکرار نکنه

عزیزم من فکر کردم بچه ات 7 سال به بالاس 

ولی وقتی دیدم 3سالشه قلبم مچاله شد اخه 3 ساله زدن داره😢

اونم بخاطر به هم ریختگی خونه؟ 

بزار بچه بچگی کنه بریزو بپاش داشته باشه  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
به نظرتان تاثیر داره؟؟حالا اگه تاثیرم داشته باشه چیکار کنم که دیگه کارش رو تکرار نکنه

خو بچس عزیزمن بچه ای که شیطونی نکنه بچه نیست که.. بنظرم شماا باید صبرتونو بیشتر کنید

آره اگه بش محبت کنی شاید یادش برع خوراکی بخر کادو بخر بوسش کن🦋❤

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
عزیزم من ازتون خواستم کمکم کنید نه اینکه نمک بپاشید روی ذخمم

الان این کجاش نمک هست عزیزم؟؟ میگم برید روانشناس دارو میده راحت میشید. جاریم عین شما بود. درمان کرد خودشو،روان بچشو نااابود کرده بود از نظم اجباری

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه ۳ ساله رو کتک زدی حسابی چون اتاقشو تمیز نکرده؟ بسوزه به سرت تمیزی بچه رو روانی کن چون خودت غیرت ...

چند قلویی خیلی سخته .دست خودشون نیست قاتی میکنند

2810