دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر من ۳ سالشه بخدا فقط میخوره و میریزه بازی میکنه ومیریزه بعد میگم جمع کن بچم جمع میکنه جمع نکنه هم خودم جمع میکنم توروخدا نزنش خیلی کوچولوعه ،،،ای ننه
سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم
از سه سالگی ابجی من هم زد .من ومامانم حالمون خراب میشد چنان .اون چند قلو داشت .چندبار بچه اش را زد بابام هم بود .ابجیم را ماهم میزدیم .پرتش میکردیم اون ور.قاتی میکرد .خودش معذرت میخواست بعد بچه هاش را بوس میکرد .سعی کن واسه فرش رو انداز بزاری .اگر کثیف شد راحت بشوری .کنار دیوار یک لایه مثل پشتی بزنی قرار بدی اگر مداد رنگی غذا بود اون را کثیف کنند .راحت شب با دستمال تمیز کنی .
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
اشتباه کردین زدینش اون هم بچه سه ساله؟ دچار آسیب روانی میشه. یکم که بزرگتر شد تنبیه غیر فیزیکیش بکنی ...
فعلا هیچ چی نمیشه .از شش سالگی به بعد چرا میشه .بچه های خواهرم کتک میخوردند .چند قلو بودند .بچه چهار ساله دادشش چهار سالش گاز میگرفت .موهاش را میکشید .یا سرش میخورد جایی خون میمومد .خیلی چند قلوها کتک میخورند .زیاد .ولی هیچ چی نمیشه .خیلی هم پرو اند.
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ