2777
2789
عنوان

اتاق خواب ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پدرمادرت چی؟

خونمون سه خوابه. یه سوال

اینایی که اتاق ندارن پس موقع بچه‌دار شدن

سیسمونیشو کجا میچینن؟ وسایلشو کجا میزارن☹️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
چرا ازدواج نکردی حداقل

خیر سرم ارشد حسابداری دارم یه مقدار سخت گیری هام زیاد بود دیگه موندم تو خونه الانم که دو ساله مامانمو و بابام درگیر بیماری سختی هستن منم ترک کار کردم  تمام کارهای بیرون و تو خونه با منه شدم کلفت خونه دو ماه پیش خواستگار برام پیدا شد مامانم حتی نزاشت بیان تو خونه 

خیر سرم ارشد حسابداری دارم یه مقدار سخت گیری هام زیاد بود دیگه موندم تو خونه الانم که دو ساله مامانم ...

ای وای عزیزم

دیگه حقت بود این

مامانت واقعا کارش اشتباه بود باید یه دعوایی چیزی میکردی باشون

من بودم میکردم🤣

خدایا سپاسگزارم  
ای وای عزیزمدیگه حقت بود اینمامانت واقعا کارش اشتباه بود باید یه دعوایی چیزی میکردی باشونمن بودم میک ...

مامانم کنسر سینه است نمیتونم باهاش بحث  کنم بدتر میشه اما اصلا ممنون دار نیستن   

من ۱۶ سالم که شد با بحث و دعوا برام کمد و میز آرایش و کتابخونه و میز تحریر خریدن صاحب اتاق شدم 

همونم مامانم انقد الکی حساس بود رو وسایل اتاق که نگم 

در کندو یواش ببند دست نزار جلو میز آرایش جا انگشتان میمونه پشت میز تحریر نشین 

یک سال بعدشم خب ازدواج کردم 

کلا یکسال اتاق داشتم 💀💀💀💀

الان اتاق خونه خودمو باب میل خودم چیدم 😀

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2810