2777
2789
عنوان

اتاق خواب ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 51 پست
من تو اتاق اصن نمیخوایم روم نمیشه ک نامزد کنم بعد ببینه اتاق ندارم😂

چرا ؟! رو شدن می خواد ؟! پدرت داره با عرق جبین و نون حلال خرج زندگی رو میده زندگی ها سخته همه هم مشکلات اقتصادی دارن یکی بیشتر یکی کمتر .... 

اون می خواد با شخصیت تو وصلت کنه نه با اتاق ات

من ۱۶ سالم که شد با بحث و دعوا برام کمد و میز آرایش و کتابخونه و میز تحریر خریدن صاحب اتاق شدم همونم ...

من دوس داشتم تو خونه خودمو اتاقم جدا باشه 

چقد زود ازدواج کردی الان چن سالته؟🥰

خدایا سپاسگزارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوس داشتم تو خونه خودمو اتاقم جدا باشه چقد زود ازدواج کردی الان چن سالته؟🥰

وای نگم که چقدم تابستونا گرم بود کانال کولر نداشت گفتم به کولر کوچیک بخرین بزارین پشت پنجره نخریدن 

زمستونا هم سرد بود شهرم کلا مامانم رو بخاریاش حساس بود همیشه رو شمع بودن از ۱۲ ماه ۱۳ ماهشو یا گرما زده بودم یا سرما خورده 

سه ماهه که ۱۸ سالم شده 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2805
چرا ؟! رو شدن می خواد ؟! پدرت داره با عرق جبین و نون حلال خرج زندگی رو میده زندگی ها سخته همه هم مشک ...

مردا با شخصیت ما می‌خوان ازدواج کنن ولی نصف بیشتر دخترا دنبال پول طرفن چه منطقی 💀 

وای نگم که چقدم تابستونا گرم بود کانال کولر نداشت گفتم به کولر کوچیک بخرین بزارین پشت پنجره نخریدن ز ...

با مامان اینجوری هم نمیشه زندگی کرد

انشالله ک خوشبخت باشی همیشه ولی خیلی کوچولویی🥰

خدایا سپاسگزارم  
خب اگه پول نداشته باشه هم هر روز جنگ و دعوا

خب عزیزم هرکس هم سطح خودش گیرش میاد . 

مثلا منی که یه وضعیت مالی متوسط داشتم خونه پدرم که کارخونه دار نمیومد خواستگاریم . 

اگر پولدار باشیم آره اما وقتی نیستیم امکانش خیلی کمه که یه آدم پولدار باهاشون ازدواج کنه 

خب عزیزم هرکس هم سطح خودش گیرش میاد . مثلا منی که یه وضعیت مالی متوسط داشتم خونه پدرم که کارخونه دار ...

اره درست میگی

منم خاستگار پولدار تا حالا نداشتم

شغل شوهرت چیه؟

خدایا سپاسگزارم  
با مامان اینجوری هم نمیشه زندگی کردانشالله ک خوشبخت باشی همیشه ولی خیلی کوچولویی🥰

یه رفتارهایی داره عجیبببب 

مثلا یادم نمیاد هیچوقت از لباسشویی استفاده کنه فقط سالی یه بار پرده‌ها رو میندازه توش 

حساسیت و وسواس بیخود داره 

ممنونم 

شما چند سالته ؟

2810