2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تعدادشون خیلی زیاده نمیتونم همه رو ببینم

یه جلسه ببین 

الان دهمی 

یه استاد رو انتخاب کن دوزادهم لنگ نمونی 

نوکنده همه مطالب رو میگه ولی کلاساش سنگینه 

براتی تستی میگه که برای نظام جدید تستی جواب نمیده ولی خب کلاساش انرژی داره

باید خودت کلاسا رو ببینی انتخاب کنی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

عزیزم مهم اینکه با کدوم ارتباط بگیری ولی طبق تجربه روشای استاد قضاتی همه پسند نیست 

اول براتی و دوم نوکنده بهتر هستند

بازم استاد های بهتری مثل اقای کامران هستند که اوناهم بچه ها ازشون نتیجه گرفتند

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

یه جلسه ببین الان دهمی یه استاد رو انتخاب کن دوزادهم لنگ نمونی نوکنده همه مطالب رو میگه ولی کلاساش س ...

چرا حرفی میزنین که معلوم نیست از کجا شنیدین؟ 

من با براتی میبینم نه پراکندست نه اینطوره بگی روشاش واسه نظام قدیم جواب نمیده 90 درصد تستای جزوش هم از 400 به بعد تا همین امساله

اگه بخوای تطابق سوالا و تستای جزوشو با کنکور امسال میفرستم برات تا دیگه هر حرفی رو هر جایی نزنید

یحیوی اوکیه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

2810