2777
2789
قرارع دشمنم ک خواهرم باشه طبقه پایین خونمون رو مطب کنه

خودمو به کی بچسبونم 

اگر این کارو بکنه من آواره میشم ده تا عروس هلندی دارم اونارو چیکار کنم 

میگه خونه تائید شده فقط می‌خواد وسایلشو بیاره تائید کنند بیشتر وام رو بگیره بعد جارو عوض می‌کنه میشه ؟ 

ولز همچین آدمی نیست ک یک جا بیاد بره نه نمیره دیگ 

دارم دق میکنم از تنهایی هدااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آروم باش 

الان پیشرفت خواهرت مهم تره یا عروس هلندیات!؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

2805

وای من میتونم حالتو درک کنم 

الان همه میانم میگن دلش میخاد و تو ناراحتی تو برو و فلان 

ولی ادمی سمی سمیه، نسبتشم مهم نیست 

بعضی وقتا خواهر بیشتر روروح و روان ادم میره 

با تمام وجوددرک میکنم

...
پیشرفت؟ دشمنمه میخواست منو بکشه همین چند روز

عزیزم خب درست توضیح بده 

مشکلتون چیه؟

البته که هر مشکلی هم داشته باشین 

اگه واحد پایین برای پدرتون باشه 

شما تصمیم گیرنده نیستی 

متاسفانه...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

لطفا کامل توضیح بده چ وضعه تاپبکه خدایی

خواهرم ۲۰ سال ازم بزرگ تره 

باهم نمیسازیم ازش بدم میاد همین چند وقت پیش میخواست منو بکشه قندون رو پرت کرد سمتم 

فقط به فکر خودشه آدم خود خواهیه اگر بدونی چه بلاهایی سرم آورده

عزیزم خب درست توضیح بده مشکلتون چیه؟البته که هر مشکلی هم داشته باشین اگه واحد پایین برای پدرتون باشه ...

باهم نمیسازیم ۲۰ سال ازم بزرگ تره هر جور میخواد توهین می‌کنه ،ادم بیشرف و خود خواهیه ، آدم دزدیه 

فقط فقط به فکر خودشه هیچکس هم به من حق نمیدن میگن چون جدا شده حق با اونه نمی‌دونم چیکار کنم دارم تصمیم به مرگ میگیرم

خواهرم ۲۰ سال ازم بزرگ تره باهم نمیسازیم ازش بدم میاد همین چند وقت پیش میخواست منو بکشه قندون رو پرت ...

خواهر منم همینه جادوگررررررره دیگه جز نفرین کاری نمیکنم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

ازش میترسم خیلی بلاها سرم آورده همین چند. وقت پیش میخواست منو بکشه تو تاپیکم هست حالم خیلی بده طبقه ...

مگه با خانواده زندگی نمیکنی؟

مگه نمیگی میخواد خواهرت مطب بزنه پس یعنی دکتره یعنی چی که میخواد بکشتت

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

مگه با خانواده زندگی نمیکنی؟مگه نمیگی میخواد خواهرت مطب بزنه پس یعنی دکتره یعنی چی که میخواد بکشتت

جدا شده خودش خونه ماشین داره خونش اپارتمانیه  ما خونمون دو طبقه اس کلا ۷۰متذه بعد میخواد بیاد ،بقه پایین رو بگیره مطب کنه طبقه بالامون هم زیاد بزرگ نیستکلی وسیله دارم 

غیر اون اصلا نمی‌خوام ببینمش حالم ازش بهم میخوره

یا ازدواج میکنم یا خودمو میکشم

2810