2777
2789

سلام پسرمن 6ماهشه و تو هفته 35به دنیا اومد با وزن 900,گرم (چون دوقلو بودن وزن این قل خیلی کم بود) 38روز nlcu بستری بود الان هم وزنش 5,400میخواستم ببینم کسی بوده که با این وزن این 3تاعمل رو باهم انجام داده باشه عمل هاش سخته ؟چند روز بیمارستان باید بستری باشه؟ از عداض بیهوشی هم خیلی میترسم لطفاً اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهنماییم کنه ممنون

خدابرات حفظش کنه

چقدرکوچولو بوده 🥺انشالله تمه کی باخوبی تموم بشه

نمیدونم گلم بادکترخوب مشورت کن

پسرمن بیضه اش نیومده بود بعد دوسه ماه اومد پاینن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

چون خودم خیلی استرس داشتم قبل از ختنه

اینجا تجربه خودم

برا مامانا مختصر می نویسم شاید کمک کنه

من پسر هفت ساله داشتم بخاطر یه سری مسایل قبلنا نتونستم بموقع تو نوزادیش ختنه ش کنم

وقتی فیلمهای آقا رو اینترنت واینستاگرام دیدم بدون بیهوشی ختنه میکنن

اولش مگه میشه بچه جوون رو بخوای ختنه کنی دردش نگیره گریه نکنه!

اما خدا شاهد هست که وقتی رفتیم آقا دکتر از همه مهمتر اونقدر رامین منو تحویل گرفت

از خود ما بهتر! بچه همون دقایق اول آرام شد اضطراب ما هم گرفته شد

بعد موقع ختنه بچه م همش داشت تلویزیون نگاه میکرد و موبایل بازی میکرد من خودم مونده بودم! باورم نمیشد اینقدر ساده و بی استرس بگذره! ما خودمونو قبلش نابود کرده بودیم اما ختنه همونطور عین فیلمهاشون بود حتی حتی یک قطره خون نیومد! حتی یک ثانیه بچه گریه نکرد

همش می گفتم کاش زودتر از اینا پیش دکتر بلندی اومده بودم و بچه م زودتر ختنه کرده بودم.

البته آقای دکتر میگفت بعضی از بچه ها از ترس ممکنه گریه کنن اما قبل ختنه چون انجام میدن کاملا خیال پدرا مادرا راحت میشه!

اجازه دادن ما بالا سرش وایسیم و یه پرده زیبا با شکل کارتون بچه ها هم از بالا انداختن فاصله شد بین ما و محل عمل.

اینور بچه و والدین قرار داشتن اونور هم جناب دکتر کارشون انجام دادن

افتادن حلقه روز ۱۱ شروع شد کلا روز ۱۵ کامل افتاد البته ما طبق دستور جناب دکتر آبگرمدرمانی منظم کردیم هر روز هم عکس و فیلم می فرستادیم و ایشون با حوصله راهنمایی می کردند

چندین فیلم راهنمای خیلی باارزش هم  برامون فرستادن

خلاصه بگم ما با صد استرس رفتیم حتی یک استرس هم به ما وارد نشد! الهی شکر

خواستم مادرایی که استرس ختنه بچه دارند در جریان تجربه ما باشند

از صمیم قلب میگم دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه تهران هستن شماره نوبتدهیشون۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ هست مشاوره برا والدین هم دارن ایشون.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نترسید مامانا ختنه رو من الکی برا خودم داستان! کرده بودم روز و شب نداشتیم بخدا!

دوماه پیش رفتیم پیش جناب عزیز تو شهریار البته ما از کاشان رفتیم پیش ایشون

قبل از ختنه قشنگ اون بیحسی معروفشون رو بچه تست کردن ما خودمون به چشم خودمون دیدیم سرّ شده کامل،

بعد یه پرده خوشگل اومد پایین بین ما و دکتر که ماهور من همش داشت با شکلهای کارتونی روی پرده بازی میکرد بالا سرش هم یه تلویزیون داشت کارتون پخش میکرد حواسش به همه چی بودجز اینکه داش ختنه میشد! عالی ی ی ی ی

بدون یه ثانیه گریه و بدون یه قطره خون بیاد بچه من مرد شد همش ۷دقیقه طول کشید

اما این هفت دقیقه واقعا ارزش اون سه ساعت رانندگی و راه و جاده رو داشت چون ختنه بچه عالی شد الحمدلله هزار ماشا الله

هستن خدا از این پزشکا مملکتمون زیاد کنه

آرامش جایی هست که یاد خدا هست

عمل خیلی سختی نیست پسر من ۲۲ سال پیش همین مشکل رو داشت توی یک سالگی عمل کردیم یک شب بیمارستان موند ...

البه ختنش رو جدا توی یک ماهگی انجام دادیم فقط بیصش نزول نکرده بود ه عمل کردیم