2777
2789
عنوان

قد وهیکلو ببینید چه خفنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 233 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
الکی این ارزو رو نکنید نمی دونید تو ایران این اندام با لباس چقدر داغونه

😦🥺چرااااخه. من خیلی. دوست دارم اخه دخترای. اینقدر باریک و ظریف رو

خودم ک نشدم.   ولی. دخترم  وهمیشه ارزو میکردم این تیپی بشه🫣

واقعا این ارزوته 😂😂😂

آره چشه😐

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خوبه پسچقد خوبه خودتو دوست داری

خیلی 😂

ادم باید خودشو دوست داشته باشه بیشتر از همه 

حتی نزدیکترینا 

نه فقط ظاهر 

میدونی روزی چند بار نه میگم 

به همه 

چون بر خلاف میلمه خواسته های افراد و عقایدشون 

چرا خودمو اذیت کنم؟ 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

😦🥺چرااااخه. من خیلی. دوست دارم اخه دخترای. اینقدر باریک و ظریف روخودم ک نشدم. ولی. دخترم وهمیشه ...

از مانکنم یه سریا ایراد میگیرن کل دنیا عاشق این هیکلن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اسی خودت چند کیلوی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اسی خودت چند کیلوی

من خودمم لاغرم ولی اینا با اینکه لاغرن یه جور دیگه ای جذابن کثافطا😂☹ قدشم خیلی بلنده عاشقشم🥲

2810