2777
2789
عنوان

قد وهیکلو ببینید چه خفنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 233 پست
هستین بزارم؟

بذار عزیزم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممن در چند جهت مختلف😂🤦🏻‍♀️بدون فیل ترن اسی جون

خوبی😍ژل گونه تزریق کردی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
ن گونه از خودمه

عالیهع😍انگار ژل زدی🥲

صورتم همین مدلی عالیه نه من همینجور دوست دارمژنتیکیه هر چه بخورم همینم دور کمرم 68 سانته

خوبه پس

چقد خوبه خودتو دوست داری

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

😂🤦🏻‍♀️خوبی چی میشه منظورتون

خوبی یعنی خوبه فیست 😂

اره گونه هام اینجوری نشون میداد عکس لباس نارنجیمم دیدی اون از رو ب رو بود

آره عزیزم گونه خدادادییی🥲❤🧿

😂🤦🏻‍♀️ن منظورم معمولی زشت زیبا از خوب این بود

چجوری تعبیر کردی زشتو🤦‍♀️😂خوب یعنی قشنگه فیست دیگه 

2810