2777
2789

بچه ۱۱ساله 😭😭😭😭دلم ریش شد براش .

انقد استرس دارم کلا برای بچم که خدا میدونه ،همش میترسم اتفاقی بیفته تو مدرسه ،تو کوچه ،تو شهر بازی ،همه جااا منه بدبخت باید استرس داشته باشم در حدی که دوس دارم بمیرم این تاپیکم خوندم بچم هیچیش نیست ولی امشب میبرمش بیمارستان ریه هاشو چک کنم 🤕😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فقط بمیرم راحت بشم .شبا تو فکر میفتم میگم خدایا من بچمو چطور میفرستم مدرسه بین اون همه بچه ،اگه هولش بدن ،سرش خدایی نکرده بشکنه و هزاااارتا فکر که با گریه میخابم درحالی که پسرم خداروشکر داره تو خواب میخنده😕😭

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه سالمو میبری مرکز ویروس و بیماری های تنفسی؟!افرین!🙄

خب چیکار کنم ،یکی گفت سرما خوردگی های قبلی ممکنه تو ریه مونده باشه و این حرفا ☹️

مرگ دست خداست نمیشه به اینجور چیزا فکر کرد

امتحان الهی برای همه هست حالا یکی شدت کمتر یکی بیشتر....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کاش فقط بمیرم راحت بشم .شبا تو فکر میفتم میگم خدایا من بچمو چطور میفرستم مدرسه بین اون همه بچه ،اگه ...

فقط بسپارش به خدا همونجوری که بهت داده خودشم حفظش میکنه خدای نکرده چیزی بخواد بشه مگه ماها میتونیم جلوی اراده ی خدا وایسیم بسپار دست خدا دلت آروم میگیره 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40