2777
2789
عنوان

شوهرهای شماهم باهاتون حرف نمیرنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 94 پست

درونگراس لابد. همسر منم درونگراس و از این حرفای روزمره خوشش نمیاد. عوضش بحث فلسفی و دینی و چیزای مورد علاقه ش باشه تا صبح حرف میزنه

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

من اگر جای شما بودم این روش رو امتحان میکردم 

شغل پیدا میکردم 

کلاس میرفتم مهارت یاد میگرفتم 

باشگاه میرفتم 

تو محیط کلاس و باشگاه با خانم های دیگه دوست میشدم و هم صحبت پیدا میکردم 

صبح ها میرفتم پیاده روی با خانم ها 

گروه های طبیعت گردی میرفتم با همسن های خودم 

انقدر دوستا و ادمای جدید دور و اطراف خودم پیدا میکردم که یادم نباشه شوهری دارم و با شوهرم حرف نمیزدم 

بهش بی محلی میکردم و تمرکزم رو میذاشتم رو خودم ، بهت قول میدم ببینه سرت گرمه و تمرکزت رو خودته اون میاد سمتت التماست میکنه 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول خانوادش مهمن بعد تو؟قهر کرد نازشو نکشی خودشیفته و پرنسس میشه پررو بشه دیگه تو میشی مرد رابطه اون ...

آره گلم اول خانواده فامیل و دوستاش موقع تنهایی شاید نفر اخر من همینه که گفتی نازشو کشیدم پررو شده از فرصت سواستفاده میکنه

اگه بچه دار بشی دیگه سرت به بچه گرمه

اصلا حرف شما رو قبول ندارم 

ایشون باید مشکلشونو با شوهرشون حل کنه

نه اینکه خودشو با بچه یا شغلی مشغول نه

به نظرم از یه بزرگتر دانا یا مشاور کمک بگیرن

2805
عزیزم می‌دونم چی میگی دیگه از یه جایی به بعد واست مهم نمیشه اون چیکار می‌کنهرو خودت سرمایه گذاری کن ...

چیرای خوبو برای خودتون بخواین تاوبا ارزش بشید زنا خودشون بی ارزش میکنن بدترین قسمت غذا رو میخورن بهترین جارو میدن بقیه برای نشستن تو همچی کلا ارزشی برای خودشون قائل نمیشن

من اگر جای شما بودم این روش رو امتحان میکردم شغل پیدا میکردم کلاس میرفتم مهارت یاد میگرفتم باشگاه می ...

کاش من یه ذره سیاست و‌فهمیدگی شمارو داشتم گلم همیشه مثل احمقا منو اولویت اخر میذاره من اونو اول

مثلا ببین رو کی حساسه.. دوستی خواهری برادری ... یا روی چه کاری حساسه حرصش میگیره.. یا مثلا زیاد پای ...

میخوام دیگع باهاش هیچ حرفی نزنم امروزم بهش گفتم 

ولی از این ب بعد با داداشش مهربون تر 

گرم تر 

بیشتر باهم صحبت میکنیم اون تنها زندگی میکنه گه گداری شبا شام میاد پیش ما از این ب بعد میگم بیشتر بیاد   

کاش من یه ذره سیاست و‌فهمیدگی شمارو داشتم گلم همیشه مثل احمقا منو اولویت اخر میذاره من اونو اول

خب کم کم اون باارزش میشه تو بی ارزش و حقیر 

بعد میگه چی بخورد من دادید اومدم با تو ازدواج کردم

خودشیفته میشه

عاقا مــــلکه همش تقصیر توئـــه😂😂😂

خخخخ آقا من زن اولم میاد جای من از همه لحاظ تخلیش میزنم میفرستم جا تو ،🤣🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من اگر جای شما بودم این روش رو امتحان میکردم شغل پیدا میکردم کلاس میرفتم مهارت یاد میگرفتم باشگاه می ...

اره 

درست میگی ولی من ی زندگی عاشقانه میخواستم هیجی نصیبم نشد 😅

2810