2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی ک میگفتن برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 75 پست
واقعا خیلی کنجکاوم چجوری ممکنه یه خانواده همچین کاری رو بکنه آخه خانم محترم برادر شما یه مرد کاملا ب ...

این تاپیکو نگاه کن

نصف ملت پاچه منو گرفتن

ک چ مشکلی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی کنجکاوم چجوری ممکنه یه خانواده همچین کاری رو بکنه آخه خانم محترم برادر شما یه مرد کاملا ب ...

خب وقتی ۲ طرف راضین واقعا به کسی چه.خیلی از پسرای زیر ۳۰ سال واقعا شرایط مناسب برای ازدواج ندارن،لابد برادر ایشون فول اپشن بوده البته من نبودم توی تاپیک، ولی اگه دختره رو خوشبخت کرد چی؟ 

2805
خب وقتی ۲ طرف راضین واقعا به کسی چه.خیلی از پسرای زیر ۳۰ سال واقعا شرایط مناسب برای ازدواج ندارن،لاب ...

شرایطو نداشت دیگه دارم قصه حسین کرد شبستری میگم 

الان ی سریا میگن چه مشکلی داره من میرم توی افق

جای دخترشه

ما یه آشنا داشتیم از زمانی که ۲۷ ساله ش بود میگفت زن ۱۹ ساله میخوام،۳۰ ساله ش شد گفت ۱۹ ساله میخوام،۴۰ ساله ش شد گفت ۱۹ ساله میخوام.... نشون به اون نشون که الان  ۵۰ سالشه هنوز داره دنبال دختر ۱۹ ساله میگرده هنوز پیدا نکرده😅😅😅

اسم کاربریت شبیه مال منه😂

عه دوستم😍😍

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

این تاپیکو نگاه کننصف ملت پاچه منو گرفتنک چ مشکلی داره

معلومه که مشکل داره واقعا دیگه بعضی وقت ها تفکر یه عده رو درک نمیکنم😶😶😶

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
کلا خانواده ها فک میکنن پسراشونو پرنس انگلیسه از هرنظر،خیلی متوقعن واقعا هم عروس خوشگل و کم سن و تحص ...

دست رو دلم نزار هر چی پسر دوربرم بوده خودش اسکل و بیوار و بیعار انوقت دنبال زن حوری و شاغل و پولداروتک دختر ، به خدا اگه خوده پسره شرایطش خاص بود نمیسوختم میگفتم حقشه اما ....

روی یه شخص دیگه ریپلای کردم نه شما اسی جان😊 شما معمولا و مشخصا بدون دعوا نمیتونی صحبت کنی😊

منم درباره یه شخص دیگه تاپیک زدم نه شما که به من حمله کردی اول کاری

لحن منم کاملا مهربونانه بود 🤔

2810