2777
2789
عنوان

آیا شوهرم حق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست

شوهرت خیلی تند رفته، داداشات حق دارن اگه نیاز مالی داشتن بایات پشتشون باشه ولی شما اگه نیاز مالی دارید خانواده همسر اگه توان مالی دارن اولویت بیشتری دارند چون اقتصاد خونه بیشتر مربوط به اقا میشه،،  بابای من به ما درسته جهیزیه داد ولی اندازه همون ب داداشم عروسی گرف وهزینه بازسازی خونش کرد الانم خونرو رایگان هفت ساله داده زندگی میکنن ی ماشینم زده به اسمش ما خواهرا ن اینک حسودی نمیکنیم یلکه خوشحالیم اصلا اجازه ندادیم شوهرامون نظری بدن چون بابام باید پشتش یاشه حالا شوهر تو به نرخ روز حساب میکنه مثل داماد عمه من شوهر عمم به پسر عمم یدونه مغازه داد تا کسب وکار شروع کنه این گفته منم میخام حالا با اینک خودش همه چی داشتا یدونه مغازه گرفت داد اجاره،،شما حالا خونه دارید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خود پدرت مثلا اگه اون موقع ۵۰۰ میلیون داده نصف پول اپارتمان بوده ،الان بیشتر میده بهت ولی شوهر ...

شوهرم  وضعش ۱۰ برابر پدرم بهتره اصلا از اون لحاظ که کیسه دوخته خیالتون راحت

فقط میخوام ببینم شما جای من بودین همون مبلغی که ۲ سال پیش گفته بودن رو بدن چیکار میکردین؟

یاد خدا =خوشبختی
2805
ما وضعمون از پدرم خیلی بهتره

خوب دیگ چ انتظاری دارید بزارید خودش هر چقدر خواست بده ، قدرش رو بدونید تا زندست داره از دارایی هاش میبخشه وحقتون رومیده که واقعا دل بزرگی میخاد،،اخه مگه همه چی پولههه من ک ی تار موی بابامو ب صدتا از خونه وماشین نمیدم خداحفظ کنه همه پدرهارو

شوهرت خیلی طعم کاره ک نظر میده ولی حرفش در اصل درسته توخودت حقت کامل بگیر و برای خودتم نگهش دار

شوهرم اصلا این پولا براش پول نیست فقط میگه از حقت دفاع کن میخوام ببینم شما جای من بودین چیکار میکردین

یاد خدا =خوشبختی
شوهرم وضعش ۱۰ برابر پدرم بهتره اصلا از اون لحاظ که کیسه دوخته خیالتون راحتفقط میخوام ببینم شما جای ...

هبچی اون یه موضوعی بین خودت و خانواده حتی اگه ناراضی و ناراحت هم شدی از پدرت جلوی شوهرت بروز نده که یه عمر سرکوفت میخوری ،تو خلوت به پدرت بگو من توقع داشتم فرق نزاری ولی جلوی شوهرت همیشه ممنون باش ازش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت