2777
2789
عنوان

آیا شوهرم حق داره

186 بازدید | 24 پست

پدرم ۲ سال پیش یه ملکی رو فروخت پولشو داد داداشم کمک هزینه تا خونه بخره واسه خودش

هم اندازه همون پول یه آپارتمان داد به اون یکی داداشم .قرار شد یه ملک دیگه داشتیم اونم بفروشن نصف همون پول رو هم بدم به من که هنوز اون ملک به فروش نرفته

الان شوهرم میگه هر وقت فروش بره باید به نرخ روز حساب کنن مثلا نصف قیمت آپارتمانی که دادن به داداشم بهم پول بدن

ولی من میترسم بگم ازم ناراحت بشن 

نظر شما چیه اگه شما به جای من بودین چیکار میکردین

یاد خدا =خوشبختی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت میذاره تو کا رهای پدر شوهرت دخالت کنی؟

شوهرت نه ولی خودت حق داری‌گله کنی یا بخوای برابر‌بگیری.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
2805

حتما خود پدرت مثلا اگه اون موقع ۵۰۰ میلیون داده نصف پول اپارتمان بوده ،الان بیشتر میده بهت  ولی شوهرت چکاره است،بگو به من میده ربطی نداره دخالت کنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
والا اینجور که مشخصه شوهره به اموال پدرخانمش چشم داره و اسی رو ساده گیر اورده

نه بابا شوهرم خیلی از پدرم پولدارتره و ارث پدریشم خیییییلی بیشتر که تمام و کمال گرفت از این بابت خیالتون راحت

یاد خدا =خوشبختی
2810